top of page

Počutite se kot zdrava riba v morju! Naredite tole...


Takole izgleda umazan ribji akvarij. In ribe v njem zagotovo ne morejo biti zdrave. Kaj narediti, da bodo ribe zdrave?

👇❓🆘❓👇

OPCIJA 1: ribam date zdravila

OPCIJA 2: zamenjate vodo in očistite akvarij


Morda se vam zdi logično, da je odgovor opcija 2, a poglejte sedaj svoje življenje. Vi ste ribe v takšnem akvariju. Voda in akvarij pa predstavljata vaše misli, čustva, vašo energijo. Ko so ta čista in pretočna, ste zdravi. Ko je vaša vibracija motna in umazana, se to pozna na vašem slabem počutju.


Takrat, ko se že dušite, običajno poiščete pomoč, ki naj bo hitra in učinkovita - to je tako kot bi dolili malo čiste vode in upali, da sedaj bolje. ŠE HUJE!!! Veliko ljudi celo zamenja vodo in misli, da je to to. Da sedaj bo pa za vedno OK.


V tej vodi živite, v njej se prehranjujete, presnavljate, prebavljate in iztrebljate - zato je potrebno REDNO in VEDNO znova ČISTITI in paziti na osnovno energetsko higieno.


Ko to prenesete v svoje konkretne (toksične) odnose, na delovno mesto (ki ga ne marate), na način, kako (ne) skrbite zase... vse to ustvarja ČUSTVA in MISLI, ki predstavljajo motnost, "energetsko umazanijo", ki se nabira v vašem energetskem polju.


💚🌊ČISTA VODA JE VAŠA ODGOVORNOST! 🌊💚

Nihče drug ne bo poskrbel za vaš akvarij!


Veliko tistih, ki delajo na sebi pa ima pri čiščenju akvarija še OPCIJO 3: preberejo vso možno literaturo in navodila o čiščenju akvarija in vedo, da so bolna riba v umazani vodi, a v zvezi s tem ne znajo ukrepati.


Pa razširimo to prispodobo na malce širši kontekst. Predstavljajte si, da smeti, ki jih proizvedete doma, ne bi nikoli pospravili/odnesli ven. Danes je večina embalaže za enkratno uporabo in zato se tudi hitro nabira. Če smeti ne bi odnašali, je edina rešitev, da zmanjšate količino smeti ta, da ste ekstremno pozorni na to, v kakšni embalaži prinesete stvari od zunaj.


Informacije, ki jih spremljate in vnašate vase ter prinašate domov, so embalaža za vaše misli in posledično čustva. Koliko nepotrebnih informacij vsakodnevno užijete? Vsakič, ko se na primer ukvarjate z drugimi, ko obsojate, ko sodite in razpravljate o tem kaj je rekel ali naredil nekdo, proizvajate v svojem energetskem polju smrdljive odpadke.


Ker vas nihče ni naučil, kako transformirati čustva, se kupi čustvenih odpadkov nabirajo v vašem energetskem polju. Nekaj ste jih podedovali od svojih staršev in prednikov in te hranite kot največje svetinje, ker tako pač je. Tudi drugi ljudje okoli vas ne znajo ravnati s svojimi odpadki in, ko jim zmanjkuje prostora, jih vržejo nekaj še k vam. Vi pa nazaj. In se zapletete v smetiščno vojno = vsakodnevne čustvene drame.


Najhuje pa je, da smo ljudje zelo prilagodljivi, kar pomeni, da se NAVADIMO na vse. Tudi umazanijo, ki sčasoma postane »normalno« okolje v katerem bivamo. Slika spodaj je dovolj zgovorna!

Ljudje bi želeli biti humanitarni in pomagati drugim. Zgornja slika je odsev družbe v kateri živimo mi vsi. Naše osebno smetišče, naš osebni akvarij, je prepleten s skupnim smetiščem in večjim jezerom v katerem plava več rib. Če bi vsaka riba pazila nase in svojo higieno, bi jezero ostalo čisto. Humanitarnost pa je, da plavamo vsi v istem morju, v njem puščamo svoje smeti, potem pa eni plavajo na drugi konec morja in tam rešujejo ribe, ki se v teh smeteh dušijo.


Človeštvo je ustvarilo način življenja v katerem ne moremo živeti ne da bi nekomu ustvarjali trpljenje in proizvajali smeti. V Sloveniji živimo v obilju v primerjavi s tistimi v tretjem svetu. In to je obilje na račun tretjega sveta. Vsakič, ko v trgovini kupimo nekaj poceni, je moral to nekdo za zelo majhen denar ustvariti. Vsakič, ko kupimo salamo, zrezek, sir, pomarančo, paradižnik v decembru, je to prepotovalo dolge razdalje, obremenilo okolje in zastrupilo prav tisto zemljo iz katere pridobivamo hrano. Vsakič, ko pogledamo na svoj pametni telefon, zastrupljamo ozračje s frekvencami, ki škodijo našemu lastnemu elektromagnetnemu polju in celicam. Clo sedaj, ko berete tale članek porabljate elektriko, kurite baterijo iz redkih mineralov, ki so jih kopali v sužensjkih razmerah nekje v tretjem svetu. A na to oko smo se naučili zamižati, ker je ugodje, ki nam ga takšno življenje nudi vabljivo in udobno. Vse to pa je le zunanja manifestacija našega notranjega sveta.


Začne se z vsakim posameznikom. Vsaka naša misel, ki izhaja iz nizkih vibracij, vpliva na kolektivno zavest katere del smo vsi. Vsako čustveno stanje, vsaka travma, vsaka zamera, strah in neprevzemanje odgovornosti je pljunek v skupno vodo v kateri živimo. Ko želite zastrupiti mene, zastrupljate sebe. Ko zastrupljate sebe, zastrupite tudi mene. Vsi za enega, eden za vse!


Ali obstaja pot ven? DA. Vsak mora začeti pri sebi in vztrajati. Da se vsa voda prečisti, bo trajalo dooooolgo časa. Morda je mi ne bomo niti doživeli. Toda, če ne bomo začeli, je ne bodo doživeli niti naši zanamci in ne bo nikoli čista.


Začnite razmišljati najprej o sebi kot o ribi v akvariju. Kaj lahko naredite, da očistite vaš akvarij? Kako potem to čistočo vzdržujete in poskrbite za svoje zdravje? Ko boste obvladovali svoje energetsko polje in »ozdraveli« na vseh nivojih, bo prišel čas, ko boste razumeli in vedeli, kaj narediti v jezeru… in morju.




Life&Soul coaching je proces v katerem vas naučim skrbeti za svoj akvarij, da boste vesela, živahna in predvsem zdrava ribica v vseh pogledih. Če bi vi sami vedeli kako in na kakšen način do tega priti, bi že plavali v čisti vodi. Ne čakajte več, da se bo voda čudežno sama od sebe očistila! Prijavite se na 30 min uvodni brezplačni coaching pogovor na info@manca.si





93 views0 comments
bottom of page