top of page
Cvetni Orakelj03_edited_edited.jpg

CVETNI ORAKELJ

KO VAŠA DUŠA SPREGOVORI SKOZI JEZIK CVETNIH ESENC

Če ste že stokrat slišali, da v sebi nosite vse odgovore pa se niste uspeli dokopati do njih, je Cvetni orakelj ključ, ki odklene vaša notranja vrata do vsega, kar potrebujete v danem trenutku.

Zaupanje vase in lastno intuicijo se začne z izkušnjo izbranih esenc, ki vaš um popolnoma “sezuje”.

 

Ko prepoznate, da vaša intuicija deluje odlično, ji bolj zaupate in lažje prisluhnete.

 

Tako prejmete natanko tiste informacije, ki jih potrebujete v svojem življenju.

Tehnika cvetnega oraklja je unikatna in je plod več kot 15 letnega dela s cvetnimi esencami ter sodelovanja z duhovnim svetom.

Cvetni orakelj je za vas, ko

bi radi odgovore na svoj Zakaj?

želite vzpostaviti notranji mir

bi radi čutili več veselja, radosti

imate toliko težav in izzivov, da ne veste, kje se jih lotiti

se zavedate, da tako kot je, ne gre več naprej

ste na koncu nekega obdobja

začenjate nekaj novega

želite podporo že obstoječim tehnikam in terapijam, ki jih že izvajate

potrebujete jasnost in konkretne odgovore 

se počutite kot, da ste se izgubili ali se nahajate v temni noči duše

MG_5723edit.jpg

Razumem in govorim jezik cvetnih esenc

in zato lahko prevedem ter ubesedim vašo izbrano energijo na vam razumljiv način.

 

Tako prejmete sporočilo, ki je pomembno za izboljšanje vašega počutja in dvig vibracije.

Cvetne esence

predstavljajo utekočinjeno življenjsko silo cvetlic. Vaša intuicija vodi vaš izbor in sežete po stekleničkah, ki vas pritegnejo.

Osebno cvetno mešanico,

utekočinjeno vibracijo življenjske sile narave, odnesete s seboj domov, kjer vas podpre, da zavestno ohranjate vibracijo ter speljete želene spremembe.

 • Kako poteka Cvetni orakelj?
  Najprej aktivirava vašo povezavo z Višjim jazom ter namero. Izberete stekleničke s cvetnimi esencami. Interpretiram vaš izbor, v katerem prepoznate svoje odgovore. Sledi kratek coaching, ki vas še bolj odpre in vam da smer delovanja. Izdelam vašo individualno mešanico, ki vas podpre pri razreševanju ter nadaljnjem delu.
 • Je enkraten obisk Cvetnega oraklja dovolj?
  Odvisno od trajanja vaših težav. Če nekaj traja že desetletja, potem bo proces razreševanja trajal nekaj časa. Med enim in drugim obiskom naj mine 3-4 tedne, da porabite osebno mešanico in se zgodijo potrebni premiki. Če pa ste v akutnem stanju, ki je pravkar nastalo ali ste vešči dela na sebi pa potrebujete samo usmeritev in podporo pa je dovolj tudi samo en obisk.
 • Moja čustvena neravnovesja so že na fizični ravni v obliki bolezni ali bolečin, ali mi Cvetni orakelj lahko pomaga?
  Da. Cvetne esence delujejo pri spremembi čustvenih vzorcev in na ta način spodbudijo ter pospešijo zdravljenje ter spremembe fizičnega telesa. Prav oče sodobnega cvetnega zdravljenja, zdravnik in homeopat dr. Edward Bach je opazil, da ljudje, ki imajo bolj pozitivna čustva hitreje in lažje ozdravijo kot tisti, ki so v negativnih čustvenih stanjih. Tako je tudi začel iskati rešitev in našel cvetne esence. Cvetne esence so dopolnilna in podporna oblika terapije kateremu koli drugemu načinu zdravljenja, saj delujejo na drugih nivojih kot običajni medicinski ter farmacevtski postopki.
 • Se je potrebno na Cvetni orakelj v naprej pripraviti?
  Dobro je, da veste s kakšnim namenom prihajate oz., kaj želite razrešiti. Najbolje si je zapisati nekaj osnovnih smernic tako, da si odgovorite (in jih zapišete) na naslednja vprašanja: Kaj je moja najbolj očitna in moteča težava, ki jo želim razrešiti? Na lestvici od 1 do 10 je moja težava na stopnji _____ Koliko časa že traja ta težava? Kdaj se je začelo? Kako dolgo sem to stanje še pripravljen-a tolerirati, če se nič ne spremeni? Lahko pa ste v stanju, kjer na ta vprašanja ne (z)morete odgovoriti, ker je preveč vsega, v tem primeru bo vaša intuicija tekom Cvetnega oraklja pokazala, kje začeti.
 • Ali bodo cvetne esence rešile moje težave?
  Cvetne esence bodo podprle vaša prizadevanja za razrešitev vaših težav. Primer: imate visok pritisk, zato vam zdravnik odsvetuje pitje kave in predpiše tablete za zniževanje pritiska. Opozori vas, da razburjanje in jeza nista več zaželena, ker vam še dodatno dvigneta pritisk. Cvetne esence vas bodo pomirile in pomagale razrešiti jezo ter razburjanje. Tablete bodo pomagale vašemu fizičnemu telesu, da se umiri, vaša naloga pa je, da prenehate piti kavo. Vse skupaj bo pripeljalo do rezultata. Če pa vi še naprej pijete kavo, se razburjate in jezite, vase pa mečete zgolj in samo tablete, tudi te na dolgi rok ne bodo pomagale.
 • Kako cvetne esence delujejo? Kaj to sploh je? Kakšna kemija je v njih?
  Cvetne esence so v tekočini shranjena vibracija cvetlic in njihove življenjske sile. Ko v svoje telo vnesete to vibracijo, se sinhronizira ter uravnovesi tisto znotraj vas, kar je vzrok za neravnovesje. Terapija s cvetnimi esencami je del vibracijske medicine 21. stoletja. Na fizičnem nivoju so esence mešanica vode ter alkohola, na informacijskem pa predstavljajo navodila vaši auri, vašemu svetlobnemu telesu in vašim čustvom, kako nazaj v izvorno harmonijo.
 • Ali cvetne esence delujejo tudi, če vanje ne verjamem?
  Da. V zadnjih desetletjih je bilo narejenih kar nekaj raziskav, ki so dokazale, da delovanje cvetnih esenc presega učinek placeba pri ljudeh. Narejene so bile dvojne slepe študije, kjer ljudje niso vedeli ali dobivajo cvetne esence ali navadno vodo, rezultati pa so bili boljši pri skupini, ki je prejemala esence. Klinični testi na miškah pa so pokazali tudi dejanske spremembe v hormonskem ravnovesju ter različnih fizičnih odzivih telesa po prejemu cvetnih esenc. Miške se ne ukvarjajo s tem ali nekaj deluje ali ne, ali verjamejo ali ne. Najbolj konkretni dokazi pa so slike posameznikove aure pred in po esencah, kjer se pokaže, da na energijskem nivoju delujejo takoj. Zaprejo luknje v auri in okrepijo celotno polje. Je pa seveda za razrešitev katerekoli težave pomembno, da izberete način, tehniko, ki ji zaupate, da vas bo podprla, saj bo tako vaša težava hitreje razrešena kot, če se boste nenehno spraševali ali nekaj deluje ali ne. Cvetne esence se učinkovito uporabljajo že več kot 100 let, kar je dovolj dolga doba, da se je izkazalo, da delujejo in da rezultati niso samo preveč delujoča domišljija.
 • Kako se prijavim in druge tehnikalije?
  Najhitreje bo, če me pokličete na spodaj napisano številko. Če se ravno ne morem javiti, pokličem nazaj. Termin rezervirate preko klika na gumb spodaj, kjer izberete želeni termin in nato prejmete potrditev termina na mail. Cvetni orakelj z elementi coachinga traja 60 minut, na Brnčičevi 5 v Ljubljani, kjer je možno brezplačno parkiranje. Cena za celoten Cvetni orakelj, ki vključuje tudi zvočni posnetek ter individualno cvetno mešanico je 85€. Možen je tudi t.i. Hitri cvetni zmenek, ki traja cca 20 min in izberete esence, jaz vam na hitro razložim izbor ter naredim individualno mešanico iz izbranih esenc.

Bi radi izvedeli več o samih cvetnih esencah?

Na voljo vam je brezplačni Uvodni spletni seminar

bottom of page