top of page
_61B8471webTINY.jpg

SPOZNAvanja sebe

Vaš naslednji nivo

Razpršenost  dvomi 

      strahovi  

pomanjkanje odločnosti  JEZA          notranji nemir

STRES     

ČUSTVENA ZMEDA   vrednost

 

Iščete trajnejšo rešitev in ne samo novega znanja, ampak veščine in tehnike, ki jih lahko uporabite v vsakdanjem življenju? 

Iščete nekaj več, kar vas bo pripeljalo

bližje k čutenju sebe, svojih potreb in intuicije?

DA, ŽELITE NA NASLEDNJI NIVO,

kjer boste opolnomočeni, samostojni in osvobojeni.

Life & Soul Coaching te popelje skozi potrebne spremembe in ti pomaga na naslednji nivo tvojega ŽIVLJENJA IN BIVANJA.

10 let izkušenj in več kot tisoč žensk (ter nekaj pogumnih moških, ki so bili pripravljeni spustiti svoj ego) sem naučila veščine povezovanja s svojim bistvom in so garancija, da bo tudi vam uspelo.

_61B8528webTINY.jpg

Od tebe je odvisno – vedno je odvisno od tebe. Lahko zanikaš, potlačiš, popačiš in pokoplješ svoje nerešene rane. Lahko jim spremeniš okvir, jih kvazipozitiviraš, se od njih odklopiš, jih obideš. Lahko si spremeniš ime, se skriješ v samostan, obrneš svojo zgodbo. Lahko porabiš ves svoj denar za površinsko zdravljenje ter hokus-pokus terapevte. Toda vse ne bo pomenilo nič, če ne narediš globljega dela ter se dokoplješ do primarnih ran. Še vedno so tam, kjer so bile puščene, na nezavednem nivoju usmerjajo tvoje življenje ter nadzorujejo tvoje izbire. To je narava nerazrešenih zadev – so žive in se bodo na tak ali drugačen način manifestirale v tvojem življenju. Narekovale bodo tvoj notranji monolog. Ovirale bodo tvojo pot in omejevale tvoje možnosti. Živijo povsod, kjer živiš ti. Zato se moraš odločiti: izkopati, jih ozavestiti, predelati in integrirati ALI jih potlačiti in opazovati, kako nadzorujejo tvoje življenje. To je ena najtežjih resnic s katerimi se je potrebno soočiti. Če ne opraviš s svojimi zadevami, bodo one opravile s tabo. Ni poti naokrog. Izberi.

Jeff Brown v knjigi GROUNDED SPIRITUALITY

Woman and White Plastic

»Prišla sem zaradi težav v partnerstvu, saj prevečkrat odreagiram napadalno, se zaprem, ko sem prizadeta, sem velikokrat užaljena in vztrajam na tem, da imam samo jaz prav. Želim si partnerstvo brez drame, kjer sem slišana, videna in imam občutek, da sem vredna ljubezni«.

To so bile njene prve besede. Po uvodnem pogovoru z menoj se je odločila za coaching in začeli sva s programom.

 

Po 5. srečanju je bila začudena in navdušena, kako se res vse drugače odvija, ko delaš z višjo vibracijo. V procesu coachinga je prepoznala, kako pomembno je njeno poslanstvo, ki ga opravlja skozi svoje podjetje in da je tam trenutno nujno potrebna njena pozornost in energija.

 

V partnerstvu se je preprosto postavila zase in si ni več dovolila vztrajati tam, kjer njena vrednost ni bila prepoznana. To se je zgodilo popolnoma naravno in brez drame.

 

Na koncu mi je Ines poslala mail zahvale:

»Draga Manca,

Iskrena hvala za to 10-tedensko potovanje s tabo. Priznam, da se na začetku sploh nisem zavedala, v kaj se podajam, vendar za vsakim tedenskim srečanjem, se je sestavljenka vedno bolj sestavljala. Ni bilo prijetno pogledati v lastno senco in si priznati svojo šibkost, pa vendar si me peljala v sam izvor mojih čustev, da sem sploh lahko videla izvor in resnično sem začela gledati stvari iz drugačne perspektive, ko sem stopila ven iz vzorcev. Nova spoznavanja, nova jasnost, novi odzivi, novo zavedanje. Najlepše pri vsem tem potovanju je bilo to, da vse kar več ni vibriralo z mojo novo frekvenco je odpadlo in še danes težko dojamem, da brez vsake bolečine. HVALA, HVALA, HVALA, ker danes vstopam v svoje podjetje in med svoje zaposlene z višjo zavestjo in rezultati so vidni, osebno življenje pa dobiva globlji pomen. Aha, pa še to, da ne pozabim…v esence res nisem verjela, ampak DELUJEJO. Želim ti vse dobro in upam, da se zavedaš, kakšen doprinos je tvoje poslanstvo. Ines«

 NAJPOMEMBNEJŠA V ŽIVLJENJU JE VAŠA 

pot k Sebi

ZaČneTE pri vzrokih svojih težav

Težave se razrešijo tam, kjer je njihov izvor, njihov vzrok.

Te vam najprej pomagam najti.

PrepoznATE 

strahove in jih transformiraTE

Stojim vam ob strani, da najdete pogum in se soočite s tistim, kar vas hromi in ustavlja.

ZaČutiTE spet veselje in sebe

Ko niste več v krču najdete rešitve in jih vnesete v svoj vsakdan.

NajdeTE svoj notranji mir

Povežete se s svojo Dušo in z zaupanjem prepustite njenemu vodstvu... in ljubezni.

Podatki zbrani v 10 letih dela s strankami so pokazali, da (ženske), ki iščejo rešitve za svoje težave v povprečju

3-5 let

973€

6 - 8 
mesecev

iščejo rešitve v knjigah, na spletu in pogovorih s prijateljicami, preden poiščejo strokovno pomoč.

na leto investirajo v delavnice, nakupe knjig, tečaje in različne terapevtske obiske, ko skačejo sem ter tja med iskanjem rešitev.

so na različnih oblikah antidepresivov, tablet za spanje ali drugih pripravkov, ko ugotovijo, da je to resno vplivalo na njihovo osebnost ter čustva.

_61B8465webTINY.jpg
Working Together
Working Together

Coaching je proces v katerem vam postavim PRAVA VPRAŠANJA pri katerih med iskanjem odgovorov spoznate, kako deluje vaša zavest.

  • Razkrije se vaše nezavedno.

  • Pridobite razumevanje o sebi.

  • Spoznate in integrirate izgubljene dele sebe.

  • Odkrijete vzroke ter rešitve za svoje situacije in odnose. 

  • Pozdravite svoje bolečine in ranjenost.

Lahko pa še naprej tolerirate situacijo kakršna je.

UVODNI POGOVOR

30 min (lahko Zoom ali v živo)
brezplaČen
REŠITE VPRAŠALNIK
in se PRIJAVIte
Contact
bottom of page