top of page
Daisies

Cvetne esence

BREZPLAČEN UVODNI WEBINAR
 

ZAMAME

Ker želite bolj zavestno vzgajati svoje otroke, da bodo lahko nekoč sami postali čustveno odrasli starši. Bolj povezana, srečna in harmonična družina je želja, ki lahko postane realnost, ko vsaj eden od staršev začne delovati bolj zavestno. S tem lažje pomaga tudi otrokom, ko se znajdejo v čustveni stiski ali pod pritiski družbe.

Cvetne esence podpirajo blaginjo in ko jih boste uporabljali, bo to imelo dolgoročne posledice ter pozitivne rezultate za vašo ožjo in širšo družino.

ZA

TERAPEVTE IN PRAKTIKE

Kot je dr. Edward Bach opazoval svoje paciente in spoznal, kako njihova čustva in misli povzročijo bolezen, tako tudi vi pri svojih strankah opažate, kako se lovijo v svojih vzorcih in jim želite, da hitreje dosežejo rezultate. 


Cvetne esence so vaši vibracijski asistenti, ki spremljajo vaše stranke tudi doma ter z njimi delajo v času do naslednjega obiska pri vas. Esence je mogoče integrirati v vašo prakso in ji s tem dvigniti dodano vrednost.

 

ZA

ISKALCE

Ko iščete razumevanje sebe in sveta okoli vas, je to proces poln informacij in različnih pristopov, ki vodi v večjo zmedenost, namesto jasnosti. Svoboda raziskovanja prinese tudi potrebo po prepoznavanju zrna od plevel, kar pa je mogoče le, ko ste odlično povezani z Višjim jazom in duhovnim vodstvom. 


Ne glede na to katero pot ste ubrali, katere tehnike in metode na poti v svoje mojstrstvo že uporabljate, so cvetne esence zvesti spremljevalec, ki spodbuja vašo senzitivnost, skrbijo za vaše energetsko polje, globoka čustva in duhovne vpoglede

 

Cvetne esence so učinkoviti, naravni pripravki, ki delujejo neposredno na misli, čustva in energetski nivo, kjer spodbudijo ravnovesje na več nivojih.

 

So čudovita podpora v procesu osebne rasti in transformacije.

 

Njihova glavna kvaliteta je integracija osebnosti in višjega jaza, s tem pa pospešijo vse procese v katerih se nahajate.

Cvetne esence so namenje tistim, ki želite hitreje in lahkotneje napredovati skozi življenje in tistim, ki pri tem že pomagate drugim ter želite v svojo masažo, aromaterapijo, terapevtsko prakso ali coaching integrirati dodatno podporo strankam.

Daisies

Na spletnem seminarju boste izvedeli

Kaj so cvetne esence in kako delujejo?

 

Kdo je bil Dr. Bach in novejša zgodovina ter razvoj cvetnih esenc v svetovnem merilu.

 

Kaj je vibracijska medicina, kako pomaga razumeti delovanje cvetnih esenc ter zakaj je to prihodnost skrbi zase in svoje zdravje.

 

Razlika med homeopatijo, aromaterapijo, infopatijo in cvetnimi esencami.

 

Holističen pogled na povezanost ter medsebojno vplivanje misli, čustev in fizičnega telesa.

Kako izbrati esence zase in svoje ožje družinske člane, dotaknili pa se bomo tudi kako pomagajo živalim ter rastlinam.

Ali veste, da obstajajo Bachove esence, Avstralske esence, drugi svetovni sistemi in sLOVEssence.

Kako izbrati pravo esenco ob pravem času in katere so najpreprostejše tehnike za preverjanje.


Doziranje, mešanje ter določanje časa trajanja jemanja esence.


Esence so primerne v času nosečnosti, menopavze in sprememb v življenju.


Kako s cvetnimi esencami vzpostavite notranji mir kadar ste pod stresom, ko vas muči nespečnost, depresija, panika, strahovi ali vsa druga neprijetna čustva.


Kako cvetne esence podprejo v procesu osebne rasti, na področju partnerstva, kako razrešujejo stare travme, ter pomagajo kadar potrebujete jasnost in koncentracijo ter pomoč pri odločanju.

Še posebej učinkovito je delo s čakrami ob podpori cvetnih esenc

Prijava na Uvodni seminar v cvetne esence
Koliko že poznate esence?
Prijavnica
61B2005web.jpg

WEBINAR VODI

Manca Razboršek

avtorica knjige Zdravljenje čustev z močjo cvetnih esenc, kreatorka prvih slovenskih cvetnih esenc sLOVEssence in direktorica najstarejše spletne trgovine z esencami Lekarna za dušo.

Verjamem, da ljudje lahko spremenimo svet na bolje tako, da najprej odlično poskrbimo zase in spremenimo ter izboljšamo najprej svoje življenje. Šele potem postanemo navdih za druge, ki jim lahko dajemo iz svoje polnosti. Cvetne esence poskrbijo, da gre ta proces hitreje in lažje.

61B0800.jpg
Daisies