top of page
Embryonic Stem Cells

OČISTITE SVOJE CELICE 

Toksini in kemikalije obremenjujejo vaše telo in vplivajo na kvaliteto zdravja ter s tem vašega počutja.

Narava kot vedno ponuja rešitev vsem, ki jo želite. 

Metal Tubes

TEŽKE KOVINE

Varno razstrupljanje težkih kovin na celičnem nivoju je ključnega pomena, ko želite doseči optimalno delovanje celic.

Smoke

OKOLJSKI STRUPI

Moderen način življenja nas od rojstva dalje izpostavlja strupom iz okolja, ki jih pijemo, dihamo in jemo.

video

Covered Plants
zeolites.jpg

RAZSTRUPLJANJE TELESA

Tako kot naredimo pomladansko čiščenje stanovanja, je dobro poskrbeti tudi za fizično telo.

 

Narava pozna veliko načinov, ki podprejo telo in njegove naravne sposobnosti razstrupljanja.

Green Smoothie

RASTLINSKI DETOX

Razstrupljevalci rastlinskega izvora (npr. Alge) velikokrat ne pridejo do težkih kovin v telesu, saj človekov mikrobiom v črevesju spremeni strukturo rastlinskih celic ter s tem onemogoči, da bi se vezale na toksine v globljih predelih telesa.

CLEAN SLATE podjetja ROOT omogoči globinsko razstrupljanje telesa.

Ne vsebuje škodljivih snovi in je popolnoma varen za uporabo.

Klik na zeleni gumb vas preusmeri na spletno stran podjetja Root, kjer se je za naročilo  izdelkov potrebno registrirati. Registracija je brezplačna. Manca Razboršek ne prodaja teh izdelkov in za vaše nadaljne naročanje ne prevzema nobene odgovornosti. Vse, kar je povezano z naročanjem teh izdelkov urejate s podjetjem Root.

 

Izdelki Root so namenjeni izboljšanju počutja in niso namenjeni zdravljenju bolezni. V kolikor želite biti prepričani o varnosti za vas, se pred uporabo posvetujte s svojim lečečim zdravnikom.

dr. Christina Rahm, ki je ustvarila Clean Slate in druge Root izdelke v oddaji Klepet ob kavi

prisluhnite njeni zgodbi in poti, ki jo je prehodila, da je prišla do pravih idej, ki delujejo (slovenski podnapisi)

Root CS_edited.jpg
IMG_20220611_194845.jpg

ZAKAJ PRIPOROČAM PODJETJE ROOT?

Skladnost mojih in njihovih vrednost me je navdušila in zato z veseljem priporočim to, kar oni počnejo na fizičnem nivoju, saj je moje delo Life&Soul coacha zelo podobno le, da to počnem na nefizičnem nivoju.

V podjetju ROOT verjamejo v to, da je potrebno poskrbeti za korenine (vzroke), da bi preostali deli lahko zdravo živeli. Vsi produkti so brez gensko spremenjenih organizmov, veganski in brez glutena.

Ustanovljeno, da pomaga ljudem razumeti kako toksini in kemikalije škodijo zdravju. Namesto tretiranja simptomov, si podjetje prizadeva, da pridemo do KORENIN (root) težave z naravnim pristopom. 

Zagotavljajo naravne rešitve, ki vam omogočijo, da prevzamete nadzor nad svojim zdravjem ter zadovoljstvom v življenju.

ROOT je bil ustanovljen na temeljih vrednot kot so preprostost, avtentičnost, integriteta in izobraževanje. Verjamejo v navdihovanje skupnosti, da lahko njeni člani najdejo učinkovite rešitve za celostno zdravje preko globljega poznavanja naravnih rešitev.

Facebook skupina uporabnikov izdelkov Root je vsak dan večja in tole je popoln opis ter navodilo glede tega kaj in kako z izdelki ;)

Root.jpg

Primerna doza za izdelek CLEAN SLATE je nekje do 10 kapljic 2 krat na dan za odrasle osebe (50+ kg). Želimo vam, da se odlično počutite, ko svoje telo na novo obnavljate in regenerirate. V večini primerov se ljudje v prvem tednu odločijo za 2-3 kaplice Clean Slate 2 krat na dan, priporočeno je, da se spije veliko vode, ki bo pomagala toksinom in težkim kovinam, da se ta iz telesa izločijo v roku 24 ur (največ skozi urin)

Če jemljete kakršna koli zdravila, se počaka 3-4 ure, da ta v tem času zdravila dosežejo svoj učinek in šele potem zaužijete kapljice CLEAN SLATE. Če se počutite vredu in telo prijetno odreagira na samo razstrupljanje telesa, lahko dozo povečate na 5 ali 10 kapljic 2krat na dan v naslednjem tednu. Poslušajte svoje telo in v primeru, da se ne počutite ok (da dosti hodite na stranišče, se znojite, občutite glavobol, vrtoglavico ali slabost - ti se lahko pojavijo na začetku in trajajo kak dan ali dva, ker je telo polno strupov in s tem glivic, bakterij, parazitov, ki se borijo proti odstranjevanju iz telesa in dodatno izločajo toksine v krvni obtok), se doza kapljic spet prilagodi vašemu dobremu počutju.

Za Zero IN velja osnovno navodilo...

pričnete z 1 vegansko kapsulo na dan, v primeru, da potrebujete najboljšo možno koncentracijo, fokus in zraven tudi mirnost ter sproščenost, lahko vzamete tudi 2 kapsule na dan. Kapsule vsebujejo naravni kofein, ki v kombinaciji z vitaminom D in ostalimi sestavinami, deluje na telo, da to prične ustvarjati Dopamin in Seretonin Priporočilo; ljudje, ki imajo kakršne koli srčne težave, povišan pritisk ali diagnozo kot so tesnoba, depresija, panični napadi... naj ostanejo previdni pri jemanju naravnega izdelka ZERO IN, saj kofein lahko vpliva na dvig srčnega ritma ali poslabšanje simptomov pri prej naštetih psihičnih težavah. Priporočljivo se je posvetovati z zdravnikom.

Kar se tiče otrok in nosečnic... otroci lahko dobijo po 1 kapljico 2x na dan (max. do 5 kapljic 2x na dan), medtem, ko se za nosečnice priporoča, da v prvih 3 mesecih NE jemljejo izdelkov, saj si želimo, da do prvega (za vas) najbolj pomembnega posveta in pregleda pri vašem izbranem ginekologu, ostanete kar se da mirni in sproščeni

Torej za boljše razumevanje... izdelki ROOT so varni, naravni izdelki, ki so podprti z znanostjo... so izdelki, ki pri ljudeh povzročajo čudovite rezultate o katerih govorijo tudi pričavanja v naši slovenski skupini in skupini Root your life, ki je namenjena celotnemu svetu.

Ne preostane nam drugega kot pa, da vam zaželimo, da svojemu telesu daste le najboljše... vaše telo si to resnično zasluži.

Večina naših strank (na neki točki, ko se jim telo na novo regenerira in resetira) poroča o odličnem počutju, o trdnem spancu, o dnevih, kjer ni več prisotnih bolečin, o raznih kožnih težavah, ki so pri nekaterih tudi popolnoma izginile, o bolj zdravih nohtih in laseh, nekatere odpre in spet hodijo na veliko potrebo po več dnevih zaprtja, športniki poročajo o večji vzdržljivosti in moči, o krajši regeneraciji telesa, starši, ki imajo otroke z avtizmom ali boleriozo, poročajo o velikih spremembah na bolje pri njihovih sončkih... Za vsakega se najde nekaj, mi smo le hvaležni tistim, ki so nam pokazali zaupanje z nakupom in se vsak dan trudijo z priporočili in svojimi pozitivnimi izkušnjami, doseči čimveč ljudi - tistih, ki jim želijo le najboljše in jim pošiljajo zdravje v njihove domove.

Najboljši "razstrupljevalci", ki jih ponuja Narava

za tiste, ki niste navdušeni nad prehranskimi dodatki

in zaupate naravnim rešitvam ter radi sami raziskujete

Po tradicionalni vzhodni medicini so zdravilni učinki kurkume med drugim čiščenje krvi in prebavil, pomaga pri težavah z jetri in žolčnikom in pri hepatitisu.

 

Kurkuma vsebuje snov imenovano kurkumin, ki deluje kot stimulant za jetra in žolčnik pri izločanju žolce, bilirubina in holesterola. Z leti se izločanje teh snovi pri človeku zmanjša, kar posledično zmanjša tudi absorpcijo hranil, ki so topna v maščobah.

Kurkuma tudi ščiti jetra pred strupi in kemikalijami, je učinkovita pri zdravljenju virusnega hepatitisa, izboljšuje izločanje zaščitnih snovi v želodcu, ki ščitijo želodčno steno.

Kurkuma poleg že omenjenih zdravilnih lastnosti zmanjšuje tudi lepljivost trombocitov, pri tem pa je treba paziti, da je ne predozirate, če jemljete kakršna koli zdravila za trombocite ali ob nosečnosti. Kot pri večini zdravilnih rastlin se lahko tudi pri uživanju kurkume pojavijo pri posameznikih določene blage alergijske reakcije, kot je srbečica. V tem primeru jo preprosto sperete in nehate uporabljati.

Skoraj 19.000 objavljenih člankov in študij v znanstveni bazi PubMed govori o tem, da je kurkumin izjemno zanimiv ter uporaben na številnih področjih povezanih z zdravjem.

Golden Tea

RASTLINSKO ZLATO ZA ZDRAVJE V
KURKUMI

1200z740_1561586501_Progressive-Planet-z

ČUDEŽNI KAMEN ZEOLIT

KLINOPTILOLIT

Zeolit je je popolnoma naraven mineral v prahu, namenjen vsakodnevnemu razstrupljanju organizma in krepitvi imunskega sistema.

V največji znanstveni bazi PubMed najdete več kot 9700 strokovnih objav o raziskavah zeolita.

Ker je močno negativno nabit, nase privlači strupe, ostanke zdravil, viruse, patogene bakterije, radioaktivne delce, črevesne pline (metan), pesticide, herbicide, proste radikale, presnovne odpadne produkte (amonijak) in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij…), ki jih ujame v mrežo tunelčkov ter izloči iz telesa brez dodatnega obremenjevanja notranjih organov.

Zeolit ima dokazane učinke na

  • razstrupljanje organizma,

  • protivnetno delovanje,

  • aktiviranje encimov, ki skrbijo za antioksidativne procese,

  • izboljšanje kognitivnih procesov ter

  • prevodnosti impulzov skozi živčni sistem,

 

kar je posledica izjemne, skoraj čudežne ionske izmenjave med sestavinami zeolita in celicami v telesu. > Vir <

Zeolit poskrbi, da prosti radikali zapustijo telo skozi črevesje ter tako prepreči verižne reakcije v celicah, ki za sabo puščajo poškodbe.

bottom of page