top of page
Dancing Women

 že od leta 2013

PREBUJAM ŽENSKE

in jih učim umetnosti avtentične ženstvenosti v praksi!

61B9577.jpg

Svojo energijo so ženske večinoma premaknile v zgornji del telesa, v srce, ramena in področje glave, kjer je naravno prostor za moško oz. jang energijo.

Sedež ženske oz. jin energije je v maternici. To je prostor kreativnosti, notranje moči in sprejemanja. Gre za energetski prostor, ki zavzema celotno področje medenice.

 

To je pri ženskah področje sprejemanja, ki smo ga zaradi takšnih ali drugačnih razlogov zaprle ter s tem prekinile naravni tok dajanja in sprejemanja. Zato se morajo Ženske prebuditi in zaživeti avtentično, iz svoje maternice.

Ženska, ki se prebuja se zaveda, da neskončni krog vsakdanjih opravil in nerealnih pričakovanj ne more trajati večno. Nekoč mora priti čas zanjo, nekoč mora priti tudi ona na vrsto. Spoznati, da pride tudi čas ''zame'' in ''moje potrebe'', za negovanje ženske esence, ki jo dela Žensko.

Si tudi ti ta Ženska?

Ni več dovolj, da greš po nakupih, h kozmetičarki ali na kavo s prijateljico. Potrebuješ več, kajne?. Potrebuješ vrnitev k sebi na način, ki prižge tvojo strast, obnovi tvoje zaloge ljubezni, da jo lahko ponovno razliješ na svojo družino, svoje delo in v partnerstvo.

Povezanost s samo seboj, s svojimi občutki, mislimi in subtilnimi načini gibanja lastne energije iz trenutka v trenutek, te poveže s tokom energije življenja, ki se pretaka skozi tebe in teče naprej med ljudi s katerimi si obkrožena. Intimna povezanost s samo seboj, in svojo žensko esenco ti omogoči čutenje toka življenja ter zaupanje v njegovo inteligenco.

Avtentične in ženstvene

Pogovori z ženskami, prijateljicami, ki so odkrile sebe, svoje poslanstvo, ga živijo in učijo ženske, kako biti Ženske.

 

Video serija je bila posneta leta 2017 in je čudovit vpogled v različnost ter veličino, ki jo ženske premoremo.

bottom of page