Webinar:

KAKO SPREJETI IN VZLJUBITI SEBE, KAKO SE ZAČUTITI IN IZBOLJŠATI INTUICIJO

ZAČUTITE SEBE 

 

SPOZNJATE KDO  STE V RESNICI

 

IZBOLJŠAJTE SVOJO INTUICIJO

Ko sem v FB skupini, kjer je bilo takrat 723 članic povprašala o tem, kaj jim v življenju predstavlja največji izziv, je 279 žensk odgovorilo naslednje:

Analiza-težav-graf.jpg

Ne glede na to, v kateri od zgornjih kategorij se nahajate je vsaka težava, ki jo imate potrebna celostne obravnave. To je zelo pomembno. Zato je poglobljeno delo na sebi tisto, ki vas pripelje do rešitve. Ta pa vpliva na več področij, ne samo tam, kjer mislite, da je problem.

 

Težave nastajajo na vašem čustvenem nivoju, na mentalnem nivoju kot posledica prepričanj in navad, na energetskem nivoju, kjer je "cela štala".

Zato sem sestavila program, ki vas korak za korakom pelje skozi nivoje zavesti, skozi delo s čustvi in mentalnimi prepričanji ter vam pomaga vaše  ZNANJE KONKRETNO PRENESTI V PRAKSO.

Prepričana sem, da ste že neštetokrat slišali "VSI ODGOVORI SO ŽE V TEBI", vi pa jih ne slišite, ne čutite in ne znate razločiti med blebetanjem uma ter intuicijo.

V skladu z marketinškimi smernicami bi morala vas, ki to berete nagovoriti glede na vaše konkretne težave zaradi katere ste na tej strani.

Dejstvo je, da ne vem, kakšne so vaše težave. Moja naloga je, da vas odprem tistim odgovorom, znanju in modrosti, ki so že v vas.

Korak za korakom, čakro po čakro, en nivo zavedanja za drugim. Vem namreč, da imate že ogromno informacij, le v življenje jih ne znate vplesti.

Ljudje imajo težave z delom na sebi, ker si ne znajo prisluhniti. In potem iščejo odgovore zunaj sebe. Kjer jih ni.

 

Ste tudi vi to že ugotovili na svoji koži?

Ste poizkusili že vse pa nič ni delovalo?

Sedaj ste prišli na stran specialistke za konkretne rezultate na področju duhovnosti ter dela na sebi, ki vedno išče načine, ki delujejo v praksi, so konkretni, praktični, oprijemljivi in predvsem izvedljivi.

 

Za vas iščem bližnjice in enostavne vaje, ki dajejo hitre ter učinkovite rezultate.

To, kar učim DELUJE. 

 

Kako, boste izvedeli na webinarju, kjer boste doživeli tudi lastno izkušnjo!

Webinar je na voljo članicam in članom Kluba 13, spletne skupnosti, kjer poleg vodenih meditacij prejmete tudi dostop do baze posebnih webinarjev, spletnih mini tečajev, e-priročnikov in mentorstva, ki vas podpira na poti v vašo najBoljšo verzijo.

 

Še niste član-ica?

Včlanite se v Klub 13 in dvignite svojo vibracijo, transformirajte omejujoča prepričanja ter

postanite sprememba, ki jo želite videti v svetu!

Manca Razboršek

Vaša gostiteljica na webinarju in specialistka za konkretne rezultate na vaši poti k sebi.

Manca vam pokaže pot v vašo lastno avtentičnost. Opremi vas s tehnikami in orodji, da po njej stopate lahkotno ter samozavestno. Organizira delavnice, predavanja in programe za individualno delo.

 

Je ustanoviteljica Avtentične Yin Akademije, avtorica dveh knjig, direktorica Lekarne za dušo in soustanoviteljica Anima Soma butičnega centra za dušo in telo.