Za-telebane-banner-17-10a.jpg

Čustva lahko bolijo ali zdravijo. Čustva so tista o katerih vas niso učili, kako se z njimi soočati in jih upravljati.

 

Verjetno ste tudi vi že izkusili čustveno bolečino, praznino, preobremenjenost in utapljanje v njih. Obstaja pa skrivnost, ki pravi, da je čustva mogoče tudi zdraviti in upravljati.

Nekatera čustva ste prevzeli od drugih, druga so del vas. Ko boste razumeli, kako čustva delujejo in kaj vam sporočajo, jih boste znali tudi varno izražati.

ČUSTVA SO VAŠ

ZEMLJEVID ŽIVLJENJA

Dokler ne znate brati zemljevida, ne veste kje ste in kam greste.
 

P.S. Brez skrbi, vem, da vi niste teleban, ampak je to zbirka knjig, ki stvari in pojme razlaga na zelo enostaven način.

Zakaj pa bi se prav vi udeležili te delavnice in kaj boste imeli od tega, da si podarite 3 ure časa (+ vožnja) in se na prijeten način spoznate s svojim čustvenim zemljevidom?

 1. Vaš um se upira neznanim stvarem. Ker vas o čustvih niso učili, vaš um v resnici ne pozna pravih odzivov na čustva in se jim zato upira ali jih ignorira in vas vleče stran od njih. Ko boste spoznali in razumeli kdaj in zakaj se posamezno čustvo pojavi, to za vaš um ne bo več neznano.

 2. Nekatera čustva vam niso bila dovoljena, ko ste bili še otrok! Morda niste smeli biti žalostni ali pa se niste smeli jeziti. Morda odrasli niso prepoznali resnosti vašega strahu pa so vam rekli, da ni nič, ko je bilo v resnici za vas grozno!

 3. Začeli se boste zavedati svojih čustvenih reakcij, ki izhajajo iz bolečine in ranjenosti. To pa je prvi korak k zdravljenju čustev.

 4. Izvedeli boste, kako so čustva povezana z zdravjem in zakaj je za vaše zdravje nujno potrebno, da razrešite stara neprijetna čustva ter se odprete novim, bolj prijetnim.

Na tej delavnici se bomo sprehodili po čustvenem zemljevidu ter spoznali kdaj in zakaj se pojavijo

 • Jeza

 • Žalost

 • Krivda

 • Nemoč

 • Ljubosumje in zavist 

 • Sram

 • Tesnoba in strahovi

Ko boste razumeli zgodbo, ki vam jo prinaša vsako čustvo, boste lažje ozavestili svoje delovanje, delovanje drugih oseb ter povezave med vašimi čustvi in prepričanji.

Ta delavnica za vas ni obvezna, če ste imeli ljubeče starše, ki so vas naučili primernega čustvenega doživljanja in izražanja.

To ni delavnica za tiste, ki čustva tako dobro obvladujete, da se sploh ne pojavijo več.

Delavnica tudi ni primerna za vas, ki to berete in si mislite: Jaz tega ne rabim! S tem nimam težav. Naj vas pomirim, da imate prav. Vi nimate težav, zato pa je to idealna delavnica za vse vaše bližnje, ki imajo težave z vami. Prosim posredujte jim povezavo na ta dogodek.

Vaša svetloba in vaša senca - oboje je potrebno ozavestiti, da ste lahko celostni. Zato samo happy happy ne deluje in ne more delovati. Ker je na drugi strani tudi jeza, krivda, sovraštvo, žalost, zavist, SRAM (ta je fuuuul močan) in še marsikaj, kar ni prijetno. Zato to potlačite, negirate in zanikate. In se umakne v senco ter vas sabotira.

Na tej delavnici boste naredili prvi korak k razrešitvi notranjih saboterjev – to je tistih čustev, ki vas zadržujejo, da se v življenju ne premaknete tja, kjer bi zares morali biti. In to že veste!

Prepričana sem, da se zavedate, da je to nekaj dragocenega in da je občutku svobode nemogoče nadeti pravo ceno.

GOST VEČERA

Dejan Jarič,  dr.med., transpersonalni psihoterapevt, predavatelj in napredni trener za osebni in duhovni razvoj ter ustanovitelj metode medicinsko-psihološkega svetovanja Theta MED Therapy®.

dr. Dejan Jarič nam bo predal medicinsko in znanstveno ozadje povezave med čustvi in zdravjem.

i.png

Redna cena delavnice je 69€, vendar je to poseben trenutek, zato bo tokrat vaša vstopnica kar knjiga Zdravljenje čustev z močjo cvetnih esenc, katere redna cena je 27,90€. Vendar ne ustavite se tukaj, kajti…

Vem, da je to delavnica, ki vam lahko močno spremeni pogled na vaše doživljanje čustev ter s tem vaš čustveni zemljevid, kar lahko pomembno vpliva na vaše odnose, finance in zdravje! To pa je tudi razlog zaradi katerega želim, da na to delavnico zares pridete in vas želim videti v živo, vam predati to razumevanje in veščine, ker verjamem, da je za vas to koristno in uporabno.

 

Če torej povzamem, z enim samim nakupom knjige prejmete:

 • Knjigo Zdravljenje čustev z močjo cvetnih esenc v vrednosti 27,90€, ki vam jo bom na delavnici tudi podpisala in kaj lepega zraven napisala.

 • Vstopnico za dogodek Upravljanje čustev (za telebane) v vrednosti 69€

 • E-priročnik Čustveni menedžment v vrednosti 15,90€

 • POSEBNO DARILO: bon za osebno analizo ob nakupu cvetnih esenc v vrednosti 25€, za prijave do 30.9.2019

 • Presenečenje na sami delavnici, ki ga ne morem razkriti, ker potem ne bo več presenečenje! (Po raziskavi na mojem FB več kot 90% mojih sledilcev naravnost obožuje prijetna presenečenja!)

 

Delavnica bo v Anima Soma centru, na Vodovodni 99a v Ljubljani 

POGOSTA VPRAŠANJA in ODGOVORI

Manca ravno ta dan ne morem. Kdaj bo ponovitev?

Ne vem, ker je to odvisno od moje zasedenosti in zasedenosti dr. Jariča. Spremljaj mojo mailing listo in Facebook, kjer o tem redno obveščam.

Manca ali boš prišla tudi k nam v Sprednje Goslje pod Hribom? Ljubljana je tako daleč.

Ni namen gostovanje po celi Sloveniji. Če pa me povabite in organizirate dvorano, pomagate organizirati dogodek v vašem kraju, se lahko začnemo pogovarjati. 

Ne vem še ali bom imel-a čas. Do kdaj se moram prijaviti?

Razumem, da še ne veste ali boste imeli čas, ker morda bo prišlo kaj nujnega vmes, česar trenutno seveda še ne morete predvideti in se zato nikakor ne morete odločiti ali bi bilo morda smiselno priti na to delavnico, ki je sicer zelo zanimiva in bi se je zelo želeli udeležiti, če zares ne bo nobene druge stvari, ki bi lahko prišla vmes. Zato je zadnji dan za prijavo nedelja 15.10.2019 oz. do zasedbe dvoranskih zmožnosti. Jaz se žal moram pripraviti na delavnico in vedeti koliko ljudi bo, da vem pripraviti darilne bone in še kakšno presenečenje, da lahko pripravim dovolj stolov in čisto organizacijske zadeve, ki jih takšen dogodek pač zahteva.

Kaj pa če kupim knjigo in ne morem priti na dogodek?

Vstopnico lahko podarite, ostala darila pa zadržite zase 😉

Knjigo že imam, ali se lahko udeležim samo dogodka in prejmem darila?

Seveda. Knjigo pa komu podarite za darilo.

Manca, mene pa je strah, da bodo kakšna čustva, ki jih že dolgo držim v sebi privrela na površje in izbruhnila.

Delavnica je namenjena razumevanju in ne globoki transformaciji. Temu je namenjena druga delavnica Ujemi svoje notranje saboterje, kjer je na voljo varen energetski prostor, podpora in dovolj časa za globoke transformacije. Lahko pa prideš tudi na individualni coaching, kjer to razrešiva (samo to je potem več kot 55€!)

Jaz pa že veliko delam na sebi in osnove poznam. Kaj mi priporočaš bolj naprednega?

Celodnevno transformacijsko delavnico Ujemi notranje saboterje. Ali pa individualno delo z menoj. Piši na moj mail info@manca.si in se dogovoriva za termin.