Ste se že kdaj v poslovnem ali zasebnem življenju soočili s čustvi, ki so bila tako močna, da jih niste mogli obvladati? Predstavljajte si, da bi v tistem trenutku lahko ostali mirni in prisebni. 


Coaching s cvetnimi esencami je primeren, ko imate

 • težave v odnosih,

 • čustvene izzive na življenjski poti,

 • ovire, preko katerih potrebujete pomoč,

 • ste poizkusili že vse pa nimate občutka, da ste se premaknili.

 

Tudi, če težav nimate in želite le 

 • več jasnosti, poguma, moči in predanosti, da lahko sledite svojim sanjam ter ciljem; 

 • razviti intuicijo, samozavest, kreativnost in veselje; 

 • izkusiti višja stanja zavedanja, veselje ter občutek povezanosti s samim seboj.

 

Zagotovo ste že slišali, da ljudje v sebi nosimo vse odgovore in rešitve. Povedali so vam, da morate le prisluhniti svoji intuiciji in občutkom in vse bo lažje. Težava pa je v tem, da še niste našli ključa, ki bi vas odprl. Temu je namenjen coaching s cvetnimi esencami, kjer vam postavim prava vprašanja ter s omogočim, da vidite svoj problem v drugačni luči.

 

Tudi, če mislite, da ne veste, je vaš Višji jaz tisti, ki vedno pozna rešitve. Na ta način ozavestite vzroke svojih težav in jih lahko začnete uspešno razreševati. V pomoč prejmete posebej za vas narejeno individualno mešanico Avstralskih cvetnih esenc, ki vas v procesu razreševanja vzrokov energetsko podpre tako, da vam zviša vibracijo in vas uglasi na frekvenco vašega Višjega jaza. 

Coaching s cvetnimi esencami

Zmenek z dušo

Je posebna oblika vpogleda v vaše energije s pomočjo barv iz sistema Aura-Soma. Skozi barve vam ponudi vpogled na vaše vsakdanje življenje z nivoja vaše lastne duše. Na nevsiljiv način, skozi jezik in vibracijo barv ponuja priložnost za zavedanje in transformacijo, kar vam da notranjo moč za premagovanje izzivov.

 

Vaša intuicija vas vodi, da iz seta 116 Ekvilibrium barvnih stekleničk izberete prave barve in barvne kombinacije. Barve razkrijejo vašo življenjsko zgodbo skozi pozicijo na kateri se nahajajo in barve, ki nastanejo z mešanjem. Numerologija, astrologija, tarot in energijska matrica izbranih barv pokažejo dodatne vplive in razširijo razumevanje zgodbe. Skozi pogovor, vpogled, dialog, ki se vzpostavi ozavestite svojo Zgodbo. Začutite in razumete, kaj vam sporoča vaša duša.

 

Aura-Soma je najpopolnejši sistem utekočinjenih barv, ki vam omogoča, da raziščete in razumete sebe na čustvenem, mentalnem, energetskem ter dušnem nivoju. Vaše fizično telo, vaša čustva, misli in duša govorijo skupni jezik barv in ko interpretiram vaš izbor, odkrijete zakaj se nahajate točno tam, kjer ste.

 

Ko razumete sebe, razumete svoje odzive; ko razvijate svoje potenciale, dobesedno spreminjate svojo prihodnost; ko veste, kaj vam sporoča vaša duša, presežete notranja nasprotja; ko ste znotraj sebe usklajeni, dosežete notranji mir in jasnost.

Več o sistemu Aura-Soma najdete na spletni strani TUKAJ >>

Izkusi Life&Soul Coaching

Preden se podate v daljše potovanje k sebi, v svoj potencial, vam ponujam izkustveno srečanje, na katerem doživite ter spoznate način dela.

 

Pomagam vam odkriti vzroke za vaš trenutni izziv in s tem prejmete že prvo razrešitev ter s tem že stopite preko okvirjev, ki vas držijo v starih vzorcih razmišljanja, čustvovanja in delovanja. Privede vas do točke, kjer ste dovolj opolnomočeni, da z gotovostjo, ki izhaja iz notranje jasnosti sprejmete prave odločitve in odzive na spremembe v življenju.

Ko sami izkusite koristi Life&Soul coaching procesa in se odločite za nadaljnje delo ter mentorstvo v individualnem programu, se to srečanje šteje kot uvodno in vam pripada brezplačno. Izkustveno srečanje je lahko v živo ali on-line.

KONTAKT

Manca Razboršek s.p.

C. Ljubljanske brigade 23

1000 Ljubljana

040 888 978

info@manca.si

 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon

© 2019 by Manca Razboršek s.p., Life&Soul Coach