top of page

Kako iz notranjih demonov narediti zaveznike za uspeh


Moja zgodba, ki jo predajam svetu je, da smo ljudje svetlobna, energetska bitja in brez poznavanja, upoštevanja in upravljanja z lastno energijo, ne moremo živeti kot celostna bitja. In te zgodbe ne morem predati, če prej niso izpolnjeni določeni pogoji. Recimo prepričanja, ki te običajno ustavljajo v življenju.


In strahovi.


Saj veš tisti, ki se prikradejo zvečer, ki jim običajno rečeš skrbi. In te rastejo v velike strahove. Strahovi ti pravijo, da ti tako ali tako ne bo uspelo, da ne zmoreš, da moraš odnehati, ker je pretežko, da je toliko tega, na kar nimaš vpliva... In te strahove utišati je težko, kajne. Vedno so nekje v ozadju na preži. Zato je potrebno narediti načrt, strategijo in se pripraviti na pogumen skok direktno v sredino teh strahov.


Moj največji skok skozi strah je bil, ko sem leta 2012 zapustila udobje in varnost zaposlitve za nedoločen čas v svetovalnem podjetju, v katerem bi lahko delala mednarodno kariero. Vsa vrata so mi bila odprta. Toda jaz sem se odločila za skok skozi majhno odprto okno.


Odprla sem majhno trgovino z Bachovimi esencami in Aura-Somo. In pristala na trdnih tleh. Padec je bil boleč, ko sem vsak dan s strahom čakala ali bo kdo prišel v trgovino in kupil. Karkoli. Ker sem vedela, da moram plačati prispevke. In dve najemnini. Kupiti zalogo (ne, nič nisem dobila v komisijsko prodajo). Pa fino bi bilo, če bi jedla tudi.