top of page

Vaša nova realnostDragi princi in princese, dobro jutro!


V teh tednih so se izklopili vaši avtopiloti, ki so skrbeli za miren spanec skozi potrošniško naravnano družbo, ki je diktirala vaše vsakodnevne aktivnosti.


Poglejte sedajle ta trenutek okrog sebe in se soočite z realnostjo v kateri se nahajate. Sedaj, ko nimate možnosti pobega izmed štirih sten vašega doma, ko ste prisiljeni živeti 24 ur na dan s svojimi partnerji, otroci, domačimi živalmi, računalnikom in TV sprejemnikom. Zadnji je pri nekaterih sicer malce manj priljubljen, veliko vas ga niti nima, a za večino je to še vedno edini vir informacij, ki jim priznava kredibilnost.


Odpadlo je cel kup ''terapij'': nakupovanje, kofetkanje, prehranjevanje v restavracijah, obisk lokalov, športni dogodki, vikend na morju, v gorah in vikend v drugi občini, masaža, frizer, manikura, pedikura, nekaterim celo delo in šola. Ostali ste sami s svojimi mislimi, čustvi, s svojimi prepričanji, vzorci in vsem, kar ste s terapijami uspešno odrivali na stran. Nekateri ste doma združili vse obveznosti dela in gospodinjstva, vzgoje in šolanja na domu, podrle so se vam ustaljene rutine in navade.


Morda vas pri vsem tem navdaja upanje, da bo kmalu drugače, da se boste potopili nazaj v spanje, preklopili nazaj na avtopilota in se prepustili vsem tistim, ki vam obljubljajo večno srečo, veselje in svobodo, če le kupite njihov izdelek, se prepustite njihovi izkušnji in zapolnite lastno praznino s polnostjo njihove ponudbe. Ženske boste kmalu lahko spet napolnile svoje omare z vsemi oblekami, ki vas bodo naredile lepše in privlačnejše kot ste v resnici, kmalu boste lahko spet hodile ven z drugačno masko na obrazu takšno, ki bo prekrila vaše nesrečne gubice, ki jih ne znate sprejeti, kmalu se bo vse vrnilo v normalo, ki jo poznate in skriva vse tisto, česar si ne priznate.


Moški boste lahko spet pobegnili v gostilno in svoja čustva utopili v alkoholu, spet boste lahko na leasing vzeli nov avto, ki bo razkazoval vašo samozavest, ki je v resnici nimate, kmalu boste lahko tulili in navijali za svoje najljubše moštvo ter se trkali po prsih z njihovim uspehom kot, da je vaš lasten. Brez skrbi, dragi princi tudi fitnesi bodo spet odprti, da boste lahko trenirali vaše mišice na napravah, namesto, da bi poprijeli za orodje in staršem pomagali prekopati vrt, ker vi ste pač bojevniki in ne kmetje, saj se vidi po mišicah!