top of page

Podpora duhovnih mojstrov ob koncu leta


Ta zapis je tisti del mojega poslanstva, ki se v nazivu Life&Soul Coach skriva pod &Soul. Kanaliziranje je zame osebno nekaj najbolj naravnega, ko se človek zave, da je pravzaprav duša, ki ima človeško izkušnjo. Duša namreč ni omejena s prostorom in časom, zato lahko vzpostavi stik in se poveže s katerokoli zavestjo v Vesolju. Komunikacija na dušnem oz. duhovnem nivoju ne poteka preko besed, ampak preko konceptov, občutkov, notranjih podob in intuitivnih zaznav.


Prevajanje teh konceptualnih sporočil v človeški jezik pa je kanaliziranje. Pred leti sem to počela z angelskimi energijami, kar je potem botrovalo nastanku knjige Angelski svetilniki. Kanaliziranje je kot vožnja s kolesom. Ko enkrat znaš, tega ne pozabiš nikoli.


Tako sem v teh dneh začutila, da se moram povezati s svojim duhovnim vodstvom, da vidim, kaj se dogaja ob koncu leta. Ko sem se odprla, je v moje energijsko polje vstopila dobro znana vibracija mojstra St. Germaina, ki pa tokrat ni bil sam.


Za vse, ki ga še ne poznate, naj ga na kratko predstavim. Mojster st. Germain je eden najbolj poznanih učiteljev modrosti ter napredka. Je mojster alikimije in transformacije. Zavest in frekvenca Vijoličnega plamena, ki zmožnost transformacije in transmutacije, nam omogoča, da se osvobodimo preteklih napak ter z občutkom svobode začnemo na novo. Je mojster, ki spremlja človeštvo v novo dobo.


Pomaga, da se zavemo svojih talentov in jih tudi uporabljamo v širše dobro. Potisne nas v smer našega poslanstva in podpre, da stopimo in uporabimo svojo moč. Njegovo vodstvo je vedno konkretno, usmerjeno ter prizemljeno, a nikoli ne pozabi, da je na življenje potrebno gledati lahkotno, s kančkom humorja.


Z njim pa je bila tokrat še energija Lady Portie, ki se je kot nežna rožnata svetloba prijetno ovila okrog mojega srca. Lady Portia je vneb