top of page

Podpora duhovnih mojstrov ob koncu leta


Ta zapis je tisti del mojega poslanstva, ki se v nazivu Life&Soul Coach skriva pod &Soul. Kanaliziranje je zame osebno nekaj najbolj naravnega, ko se človek zave, da je pravzaprav duša, ki ima človeško izkušnjo. Duša namreč ni omejena s prostorom in časom, zato lahko vzpostavi stik in se poveže s katerokoli zavestjo v Vesolju. Komunikacija na dušnem oz. duhovnem nivoju ne poteka preko besed, ampak preko konceptov, občutkov, notranjih podob in intuitivnih zaznav.


Prevajanje teh konceptualnih sporočil v človeški jezik pa je kanaliziranje. Pred leti sem to počela z angelskimi energijami, kar je potem botrovalo nastanku knjige Angelski svetilniki. Kanaliziranje je kot vožnja s kolesom. Ko enkrat znaš, tega ne pozabiš nikoli.


Tako sem v teh dneh začutila, da se moram povezati s svojim duhovnim vodstvom, da vidim, kaj se dogaja ob koncu leta. Ko sem se odprla, je v moje energijsko polje vstopila dobro znana vibracija mojstra St. Germaina, ki pa tokrat ni bil sam.


Za vse, ki ga še ne poznate, naj ga na kratko predstavim. Mojster st. Germain je eden najbolj poznanih učiteljev modrosti ter napredka. Je mojster alikimije in transformacije. Zavest in frekvenca Vijoličnega plamena, ki zmožnost transformacije in transmutacije, nam omogoča, da se osvobodimo preteklih napak ter z občutkom svobode začnemo na novo. Je mojster, ki spremlja človeštvo v novo dobo.


Pomaga, da se zavemo svojih talentov in jih tudi uporabljamo v širše dobro. Potisne nas v smer našega poslanstva in podpre, da stopimo in uporabimo svojo moč. Njegovo vodstvo je vedno konkretno, usmerjeno ter prizemljeno, a nikoli ne pozabi, da je na življenje potrebno gledati lahkotno, s kančkom humorja.


Z njim pa je bila tokrat še energija Lady Portie, ki se je kot nežna rožnata svetloba prijetno ovila okrog mojega srca. Lady Portia je vnebovzeta mojstrica, čuvajka Svetega plamena Srca, ki je ženski aspekt energije Vijoličnega plamena. Pomaga pri sidranju Vijoličnega plamena Transformacije v kolektivno srce in um človeštva.


Njena naloga je, da nauči človeštvo vzdrževati fizično, mentalno, čustveno in duhovno ravnovesje skozi vse štiri elemente: zemljo, zrak, vodo in ogenj. Mojstrica nas podpira povsod, kjer želimo vnesti več ravnovesja, harmonije, notranjega miru in stabilnosti. Zato je tudi boginjska energija, ki podpira pravico, pravičnost ter svobodo. Odpira nove priložnosti, ki se pokažejo, ko smo v stanju notranjega ravnovesja.


Manj znan aspekt Lady Portie je povezava s čiščenjem karme in s tem spuščanjem ter odpuščanjem. Neravnovesja, ki niso bila razrešena, se lahko ponavljajo ter vlečejo skozi različne inkarnacije. Lady Portia spremlja razvoj celotnega človeštva in navdihuje ženske, da stopijo v svojo moč ter zmožnost pravične razsodbe ter neobsojanja sebe in drugih.

Skupaj sta predala sporočilo, ki je namenjeno vsem, ki ste ga pripravljeni začutiti.3.12.2019 --> 3 - (1+2=3) - (2+1+9=3) --> 3-3-3


Ljubljena, vesela sva, da si naju povabila, da lahko predava nekaj informacij povezanih s portalom 12-12-12, ki se je odprl že s 3.12.2019 in se bo stopnjeval do 21.12.2019, ko se bodo aktivirale kode zavesti katere bodo omogočile, da se boste kot duše lažje izražale v tem svetu. Postopek razsvetljenja celotnega planeta Zemlja je namreč povezan s tem, kako pretočni in notranje uravnoteženi ste ljudje. Že zdavnaj ste presegli mejo tega, kar smo na tej strani tančice mislili, da je mogoče za ta planet in resnično ste pokazali, da je svetloba lahko še hitrejša kot je bilo to sploh mogoče. V tem procesu vračanja zavesti v svoj lasten izvor stvari namreč niso predvidljive. In čeprav se je vzpostavilo veliko pravil in zakonov, prihaja obdobje v razvoju zavesti, ko se ta pravila in zakoni rušijo in podirajo. Na Zemlji niste imuni na te spremembe in tako globoko v 3D svetloba še ni bila fragmentirana. Zato je precedens tega, kar se trenutno odvija pomemben za celotno Stvarstvo. Ne mislite, da ste v tem procesu sami. Tukaj smo in vas podpiramo in z zanimanjem opazujemo, kaj pride naslednje.


V svojem razvoju ste že ozavestili, da je potrebno ponovno obuditi ženski božanski princip, ki je bil tisočletja vašega zemeljskega bivanja zatrt in je prevladoval moški aspekt. V tej poziciji se nista mogla razviti niti eden niti drugi. Ko se je začela prebujati ženska energija in ste ženske začele zavzemati svoj naraven prostor, ki je enakovreden moškim, se je začela preoblikovati tudi moška energija. Čeprav v letu 2019 to morda ni bilo tako zelo očitno, naj vam povemo, da s te strani vidimo energetsko sliko Zemlje drugače kot jo doživljate ljudje. Moška in ženska energija sta v ravnovesju v kakršnem nista bila že odkar se je ravnovesje porušilo v času Atlantide. To pomeni, da se celotna prihodnost Zemlje začenja oblikovati na podlagi tega ravnovesja.


Če tega še ne vidite, počakajte še malo. Hitreje se bo odvijalo kot si sploh lahko predstavljate. Že sedaj ste naredili popolnoma nemogoče in presegli vsa pričakovanja ter napovedi, ki so bile podane za ta čas. Nove frekvence, ki vstopajo v vašo zavest so veliko višje kot so bile predvidene. In celotno Vesolje se prilagaja tem novim vibracijam. Za nas ste heroji in herojinje, ki delate premike kakršnih še ni bilo. Tega vam ne pravimo zato, ker bi vas želeli lažno pohvaliti ali vam karkoli »saditi rožice«, ampak zato, ker tako je. Prevzeli ste odgovornost za kreiranje in kreirate popolnoma na novo. Čeprav tega še ne počnete popolnoma zavestno, že zelo močno dojemate in spoznavate, kako mogočni kreatorji ste. Spreminjate realnost, kar pomeni, da se energije in frekvence menjajo tako hitro, da je nemogoče karkoli napovedati. Celo planeti in pozicije, ki jih zavzemajo na nebu so tako močne in podprte z novimi frekvencami, da je težko napovedovati prave posledice. Ko že kaže na nekaj, vi skreirate nekaj povsem drugega. Celo za nas je to nekaj novega, nekaj česar še nismo izkusili. Prav zabavno bi bilo živeti v telesu, a ko gledamo vašo ujetost med različne dimenzije na katerih delujete, je vseeno bolj zabavno to le opazovati in vam pomagati kolikor se le da s te strani. Prav zaradi tega, ker to doživljate in ker to počnete, ste za nas vi Mojstri in Mojstrice. To boste zagotovo spoznali, ko se boste vrnili v zavest vaše duše po tem, ko boste odložili telo in vas bomo sprejeli s fanfarami in vam priredili zabavo, kakršne na tej strani tančice še ni bilo.


Dragi, ne zavedate se kakšen privilegij je doživljati tako širok spekter dimenzij kot ste ga sposobni sedaj doživljati vi na Zemlji. Tako široke izbire v vsej zgodovini Vesolja ni bilo. Tako pestrih frekvenc, ki jih lahko doživljate mi nismo imeli možnosti doživljati v telesu. Predstavljajte si, da še ni bilo vlakca smrti in potem ga nekdo zgradi. Vi pa imate privilegij, da greste prvi na to vožnjo. Adrenalin, ki vam teče skozi žilah, vpitje in kriki in potem občutek, ko vas preplavijo endorfini in oksitocin in dopamin hkrati. Ko pridete s te prve vožnje, vas vsi sprašujejo kako je bilo. A samo ena vožnja je prva in prvič. Zato vam zavidamo na najbolj pozitiven možen način.


V tem mesecu imate možnost, da aktivirate vse pozitivne hormone in to čudovito blesteče stanje vzdržujete dolgo časa. Možnost imate, da aktivirate več odstotkov potenciala, ki ga nosite v vaši DNK kot si sploh lahko zamislite. Možnost imate, da izkoristite priložnost prve vožnje in naredite premike, ki bodo zasidrali na Zemljo še več svetlobe. Prebudite svojo akašo, prebudite spomine iz davnine, aktivirajte zavest lastne resnice in spoznajte, kako močna svetloba se lahko steka skozi vas. V tem času med 12.12 in 21.12. so vam na voljo posebne frekvence, ki lahko vaše celice prečistijo starih programov, vse stare dediščine, ki je nastala v drugačnih okoliščinah in energijah ter aktivirate več svojega potenciala kot je bilo kdajkoli predvideno. Presezite omejitve svoje človeškosti in zasijte v svetlobi vaših duš, ki komaj čakajo, da premaknejo nove meje mogočega. Izkušnja, ki ji ni para v vsem Vesolju. Uživajte v nori vožnji na najvišjih možnih obratih.


Nimamo nasveta, kako se prepustiti tej nori vožnji. Vi sami boste ugotovili, koliko norosti lahko prenesete in kakšno noro izkušnjo lahko kreirate ter doživite.


Združena zavest Mojstrice Lady Portie in Mojstra St. Germaina, moški in ženski aspekt v Enem


Prijavite se na dogodek >> Meditacija 12-12-12 <<

446 views0 comments

Комментарии


bottom of page