top of page

VAŠA osebna kozmična knjižnica

Imate kdaj občutek, da se pojavljajo misli, čustva in občutki, ki jim ne znate določiti izvora, nekako pa veste, da niso vaši? Včasih nek stavek, dejanje ali oseba sproži val dogajanja znotraj vas, ki vas preseneti in ne veste niti kaj niti zakaj se vam dogaja. Pojavijo se lahko prijetni ali pa neprijetni občutki. Največkrat temu ljudje kar tako površno rečejo intuicija.


Pa ni čisto res. Ljudje smo fizični in oprijemljivi samo na enem nivoju.


Fizično telo je samo en del tega kar smo ljudje.Če s fizično roko udarite ob steno, stena roko zaustavi in začutite bolečino udarca dveh trdnih snovi. Vsi ostali nivoji pa niso fizični. Vsi vemo, da je smeh nalezljiv, da čustva nekoga drugega lahko začutimo in zaznamo še preden spregovori. Prvi vtis, ko nekoga srečamo temelji na zaznavah njegovih energijskih nivojev in je običajno precej točen. Čustveni nivo se kaže tudi skozi fizično govorico telesa ter skozi ton glasu, največkrat pa ljudi začutimo.


Da bi čutili čustva sočloveka ne potrebujemo fizičnega dotika. Zaznavamo z drugimi čutili.


Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste na nekoga pomislili in kmalu vas je ta oseba poklicala po telefonu ali pa ste jo nepričakovano srečali? Ali pa ste dobili trenutni impulz, da morate nekoga poklicati, na drugi strani pa ste zaslišali: Pa ravno nate sem mislil! Telepatijo doživljamo dnevno, ko se nam po glavah mudi nešteto misli. Ste se kdaj vprašali čigave so te misli? So res vse misli vaše? Od kje prihajajo, kako se formirajo in kako so povezane z drugimi ljudmi? Ko ste povezani s svojimi otroci, starši, domačimi ljubljenčki in natanko veste o čem razmišljajo… Ja, ljudje smo zelo telepatska bitja in to na popolnoma nefizičnem nivoju. Če moramo osebo videti, da preberemo njena čustva, gredo misli veliko dlje in niso več vezana na fizično prisotnost oseb.