top of page

Notranja harmonija in zunanji kaos – kako preživeti v tem svetu

brez, da bi se morali umakniti nekam visoko v gore, puščavo ali na luno!


Nič ni tako kot je videti na prvi pogled. Ko imate občutek, da vas je življenje vrglo v gromozanski pralni stroj skupaj z vsemi ljudmi, situacijami in vso zmešnjavo tega sveta, ste lahko globoko prepričani, da na to nimate vpliva. Da nič ni odvisno od vas.


V tem gromozanskem bobnu, ki vas premetava sem ter tja, ste enkrat zgoraj, drugič spodaj, ko že mislite, da ste na mehčanju pa vas centrifuga zavrti, da vam ni nič več jasno.


Poznano?


In v vsem tem naj bi vi poskrbeli za vašo notranjo harmonijo? Morda se vam ob tem vprašanju postavi še naslednje: pa kdo je tu nor?!


Naj vas potolažim, da v tem niste sami. To se dogaja tudi drugim. Pravzaprav vsem, ki smo vključeni v kolektivno energijo, ki trenutno vlada v mestu, državi, na kontinentu, v svetu.

Naša energijska vpetost presega našo individualno fizično telo. To je dejstvo. Naše energijsko polje je z ljudmi povezano preko eteričnih vezi, energijskih programov, ki vplivajo na nas, kulturnih vzorcev v katere smo vzgojeni. Vsak posameznik je kamenček v mozaiku, nitka v tapiseriji… od daleč skoraj nevidna, vpeta v celotno sliko, a ko jo vzamemo ven postane unikatna in neponovljiva in če ni na svojem mestu v tej življenjski tapiseriji, je slika pokvarjena.


To je še nekako razumljivo, kajne? Poglejmo, kaj to pomeni