top of page

Kdo je odgovoren za moje zdravje?Ob vsej propagandi, ki smo je deležni v zadnjem letu (ne samo v Sloveniji, ampak je ista zgodba po celem svetu) glede zdravja, odgovornega nošenja mask in tega, da skrbimo za druge, ko se podrejamo vsem nesmiselnim ukrepom, gorijo, piskajo in se oglašajo že vsi alarmi zdrave pameti!


Kdo je zadaj in kakšen namen ima vse skupaj je v tej zgodbi pravzaprav obstranskega pomena, ker je čas, da se ljudje, posamezniki zbudijo iz pravljice, da bo nekdo drug poskrbel zanje. Kajti vse manipulacije so možne zgolj, ko se manipulirani temu prepusti, ker verjame, da nekdo drug bolje ve in zna od njega.


Da je zdrav življenjski slog tisti, ki je nujen za ohranjanje zdravja, ni nova informacija. Da je sodoben način življenja vzrok za 90% vseh sodobnih smrtnih bolezni (vse kardio, sladkorna, kap, demenca…) zlahka preverite na spletni strani WHO in že vrabci na drevesih čivkajo, kako pomembno je, da skrbite zase in svoje zdravje.


AMPAK NE! Človeštvo je sestavljeno iz vase zaverovanih, sebičnih egoistov in neodgovornih ignorantov, ki vse stavijo na medicino in farmacijo, ki si veselo polnita žepe brez dna, saj sta uspeli človeštvo prepričati, da lahko vse pozdravita.


MEDIFARMA naveza tako veselo skrbi, da ne rabite spremeniti ničesar:


Visok pritisk? Ni problema – ne rabite se odpovedati kavi, se prenehati razburjati in razrešiti svoje jeze, ker vam bomo mi dali tabletko, ki se bo vmešala v kemijo vašega telesa in vam dala občutek, da je težava rešena.

Zamašene žile? Neeee, ne rabite prenehati jesti junk fooda in preiti na ogabno zelenjavo. Mi vam bomo dali kapsulo, ki bo vašo kap premaknila za vsaj 15 let.

Alzheimer? Res ni potrebno zato iskati manj toksičnih načinov proizvodnje hrane in skrbeti za zeleno tehnologijo, da se okolje razbremeni težkih kovin, ker imamo… no nimamo še rešitve… jo pa intenzivno iščemo!!! Zaupajte nam in še naprej uživajte pesticide v poceni, hitro pridelani zelenjavi.

Alergije in astma? Ne, res ni treba raziskovati, kaj in kdo v življenju vas duši in ne rabite kopati po svojem otroštvu, da bi ugotovili, na koga ste zares alergični, ker smo za vas izdelali pumpice in bombončke, ki vas bodo rešili pred groznimi zunanjimi vplivi alergenov.

Diabetes? Tu pa vam z veseljem zatrdimo, da je to dedno in prehrana nima nič pri tem. Preprosto vam bomo vbrizgavali inzulin in vi boste lahko skoraj normalno živeli dokler…


Dokler ne pride virus, ki ogrozi vse dosežke medifarma naveze, ker se priklopi na vse slabo vzdrževane sisteme v telesu in postavi na test zdravstvene sisteme po celem svetu.


Panika!


Kako naj se sedaj obvarujemo? Vsi maske gor. Tudi zunaj. Za vsak slučaj, čeprav ni smiselno. Vsak naj se zapre v svoje stanovanje in postane nesocialen (razen on-line), da ne bi slučajno naokoli prenašal tega groznega virusa, ki bo najbolj prizadel tiste, ki so neodgovorno preložili odgovornost za svoje zdrave v roke medifarme in politikov.


Politiki veselo manejo roke ob priložnostih, ki jih ponuja nabava nujno potrebne medicinske opreme, zaščitnih sredstev in političnih točkah, prejetih, ker bodo zaščitili svoje neodgovorno prebivalstvo pred tem, da bi morali prevzeti skrb za zdravje v svoje roke.


Ne, ne rabite skrbeti za svoje zdravje, to je odgovornost države! Mi bomo poskrbeli za "ukrepe" namenjene vašemu zdravju.


"Maske gor. Vsi, brez izjeme. Ne morete dihati pod masko? Bodite odgovorni do drugih in ostanite doma.


Policijska ura, prepoved opravljanja dela, ustavimo gospodarstvo in ga sesujmo, ker zdravje je na prvem mestu!


Nihče ni zdrav, razen če to dokaže s testom. Vsake dva dni, ker vmes ste se lahko že nalezli. Kdor je že prebolel pa uradno ne bo več prenašal virusa in zato lahko s tem potrdilom hodi naokrog natanko 6 mesecev. Na datum!


Ne, ne morete kar na morje, kjer visoka vsebnost negativnih ionov blagodejno deluje na vaša pljuča in celoten imunski sistem.


Ne morete niti na dopust, ker bi preveč sproščenosti v vašem sistemu lahko privedlo do boljšega počutja in samozdravljenja.


In neodgovoren je tisti, ki ne prevzame odgovornosti do drugih ter zdrav hodi naokoli, brez upoštevanja vseh omejitev, ki ščitijo neodgovorno bolane."


Kolektivna odpornost pride, ko je 60% prebivalstva prekuženega ali/in cepljenega. Tako pravijo epidemiologi. In že je medifarma postavila rekord ter izdelala cepiva, ki bodo poskrbela, da bodo ljudje lahko spet neodgovorni do svojega zdravja.


Cepivo je EDINA rešitev. Ni druge. VSI morajo biti cepljeni. Če ne zlepa pa zgrda.


Kdor želi biti odgovoren in na naraven način poskrbeti za svojo imunost, je prefinjeno kaznovan z omejitvami gibanja, druženja in izločenosti s strani odgovornih za svojo neodgovornost.


»GASLIGHTING« je prikrito pranje možganov, ki je oblika psihološke zlorabe, zahrbtna taktika, ki jo oseba uporablja, da drugo osebo spravi do točke, kjer začne dvomiti o sebi, svojem dojemanju realnosti in svoji »zdravi pameti«. Gre za najbolj kruto obliko manipulacije, ki poteka počasi, subtilno, na dolgi rok in vodi v popolno kontrolo manipulatorja nad osebo. Politika in medifarma sta v tem letu odlično opravili tovrstno manipulacijo nad celotnim človeštvom.

Rešitev? V kultni seriji Zvezdna vrata SG-1 v 9. sezoni polkovnik Mitchell vpraša Teal'ca, kako se upreti pranju možganov. Odgovor seveda ni instant rešitev. Če bi bila, bi imeli že tabletko.


S tem, ko sama prevzamem odgovornost za svoje zdravje, ko poznam svoje telo, njegove procese in svoje delovanje, me ni strah bolezni. Zaupam svojemu telesu in njegovim mehanizmom. Ko poznam svoje misli in čustva, vem katere dele telesa ošibijo in zato sem edina, ki lahko to pozdravim. Vem, da moram biti pozorna na to kdaj in kako sama sebe izčrpavam in se takrat ustaviti. Vem, da moram poznati svoje vrednote ter prepoznati, kdaj delam proti njim. Vse to je del imunskega sistema. Plus prehrana, gibanje in vsesplošna skrb zase. Ter zdrava pamet v velikih količinah! TO je MOJA odgovornost.Pri ugotavljanju tega, kaj potrebuje vaše telo pa vas podprejo cvetne kapljice Nokote >>>


P.S. Naj potolažim vse tiste, ki mislijo, da je zgoraj zapisano celotna zgodba. Seveda ne, saj je vse skupaj bolj kompleksno. Obstajajo tudi vsi tisti "nič krivi" pa dobri in pošteni, ki se jim godijo krivice in še vsi tisti, ki resnično verjamejo v znanost, se trudijo ter prispevajo vse, da bi ljudem pomagali. Nič ni zgolj črno-belo. Ni zgolj za in proti. In ni samo dobro-slabo.

Comentarios


bottom of page