top of page

Kdo je odgovoren za moje zdravje?Ob vsej propagandi, ki smo je deležni v zadnjem letu (ne samo v Sloveniji, ampak je ista zgodba po celem svetu) glede zdravja, odgovornega nošenja mask in tega, da skrbimo za druge, ko se podrejamo vsem nesmiselnim ukrepom, gorijo, piskajo in se oglašajo že vsi alarmi zdrave pameti!


Kdo je zadaj in kakšen namen ima vse skupaj je v tej zgodbi pravzaprav obstranskega pomena, ker je čas, da se ljudje, posamezniki zbudijo iz pravljice, da bo nekdo drug poskrbel zanje. Kajti vse manipulacije so možne zgolj, ko se manipulirani temu prepusti, ker verjame, da nekdo drug bolje ve in zna od njega.


Da je zdrav življenjski slog tisti, ki je nujen za ohranjanje zdravja, ni nova informacija. Da je sodoben način življenja vzrok za 90% vseh sodobnih smrtnih bolezni (vse kardio, sladkorna, kap, demenca…) zlahka preverite na spletni strani WHO in že vrabci na drevesih čivkajo, kako pomembno je, da skrbite zase in svoje zdravje.


AMPAK NE! Človeštvo je sestavljeno iz vase zaverovanih, sebičnih egoistov in neodgovornih ignorantov, ki vse stavijo na medicino in farmacijo, ki si veselo polnita žepe brez dna, saj sta uspeli človeštvo prepričati, da lahko vse pozdravita.


MEDIFARMA naveza tako veselo skrbi, da ne rabite spremeniti ničesar:

<