top of page

Duše dvojčice, dušni partnerji in karma

Naj vas ne zmedejo in zavedejo, ampak vam pomagajo ozavestiti tok ljubezni, ki se pretaka skozi vas.


Že odkar sem vstopila na pot duhovnega prebujenja, se pojavljajo pojmi kot so duša dvojčica, dušni partner oz. v angleščini bolj znani kot twin flame in soul mate. Tako sem bila tudi sama nekaj časa prepričana, da je vsak moški do katerega sem nekaj začutila v eni od teh kategorij. In moj um je seveda analiziral in preverjal v katero kategorijo posamezen partner spada. Vedno sem tudi preverila karmično povezanost (ja, znam sama sebe peljati v regresijo ;))


Nato sem skozi raziskovanje moške in ženske energije ter skozi lastne izkušnje spoznala, da res obstajajo določene kategorije, ki pa so s perspektive višjega jaza v bistvu nepomembne.

Prav vsak odnos je namreč namenjen rasti in izkušnji. In vedno je vsak partner, ki ga srečamo tisti pravi. V tistem trenutku. Vsak nas nekaj nauči.

Vsi partnerski odnosi so na dušnem nivoju dogovorjeni. Glede na našo osebno oziroma duhovno zrelost in tisto, kar se moramo naučiti, ozavestiti ter nadgraditi pri sebi.


Odnosi so zelo intenzivni v zadnjih 5 letih. Vsako leto poslušam in berem isto: »pod drobnogledom bodo vaši odnosi«. Tudi moji vodniki mi vedno sporočajo isto: »kar ni za skupaj bo šlo narazen«. Dejstvo je, da se energije zelo hitro spreminjajo. To pomeni, da se naše lastne vibracije nenehno prilagajajo. Zakon privlačnosti deluje. Prav tako zakon odboja. To pomeni, da se podobne vibracije nenehno privlačijo in tam, kjer ni več resonance, se odbijajo. Vam je znano? Ravno, ko naredite preboj, ko nekaj spoznate, oseba odide iz vašega življenja. Pa ste že mislili, da je tista prava! Bila je z vami ravno zato, da ste preboj naredili.


Vsak med nami mora opraviti svoje notranje delo sam.