top of page

Duše dvojčice, dušni partnerji in karma

Naj vas ti izrazi ne zmedejo in zavedejo, ampak vam pomagajo ozavestiti tok ljubezni, ki se pretaka skozi vas.


Že odkar sem vstopila na pot lasne osebne rasti pred dvemi desetletji, se pojavljajo pojmi kot so duša dvojčica, dušni partner oz. v angleščini bolj znani kot twin flame in soul mate. Tako sem bila tudi sama nekaj časa prepričana, da je vsak moški do katerega sem nekaj začutila v eni od teh kategorij. In moj um je seveda analiziral in preverjal v katero kategorijo posamezen partner spada. Vedno sem tudi preverila karmično povezanost (ja, znam sama sebe peljati v regresijo ;))


Nato sem skozi raziskovanje moške in ženske energije ter skozi lastne izkušnje spoznala, da res obstajajo določene kategorije, ki pa so s perspektive višjega jaza v bistvu nepomembne.

Prav vsak odnos je namreč namenjen rasti in izkušnji. In vedno je vsak partner, ki ga srečamo tisti pravi. V tistem trenutku. Vsak nas nekaj nauči.

Vsi partnerski odnosi so na dušnem nivoju dogovorjeni. Glede na našo osebno oziroma duhovno zrelost in tisto, kar se moramo naučiti, ozavestiti ter nadgraditi pri sebi.


Odnosi so čedalje bolj intenzivni v zadnjih letih. Vsako leto poslušam in berem isto: »pod drobnogledom bodo vaši odnosi«. Tudi moji vodniki mi vedno sporočajo isto: »kar ni za skupaj bo šlo narazen«. Dejstvo je, da se energije zelo hitro spreminjajo. To pomeni, da se naše lastne vibracije nenehno prilagajajo. Zakon privlačnosti deluje. Prav tako zakon odboja. To pomeni, da se podobne vibracije nenehno privlačijo in tam, kjer ni več resonance, se odbijajo.


Vam je znano? Ravno, ko naredite preboj, ko nekaj spoznate, oseba odide iz vašega življenja. Pa ste že mislili, da je tista prava!


Bila je z vami ravno zato, da ste preboj naredili.


Vsak med nami mora opraviti svoje notranje delo sam.


Od vsakega posameznika je odvisno ali bo svoje notranje dele, ki so bili polomljeni, razbiti, počeni, zdrobljeni in poškodovani objel z ljubeznijo in sprejemanjem ter na ta način zacelil ali jih bomo kot šrapnele metali v ljudi, ki pridejo v našo bližino. Na Japonskem so iz popravljanja počenih predmetov naredili umetnost imenovano Kintsugi (Japonci imajo očitno fetiš, da čisto vse spremenijo v umetnost in obred!). Počeno skledo zlepijo skupaj z lepilom, ki vsebuje zlati, srebrni ali platinasti prah. Razpoke so del zgodovine te posode, ne nekaj, kar bi bilo potrebno prikriti.


Ali torej obstajajo duše dvojčice in dušni partnerji?


Seveda obstajajo. Pravzaprav so vsi partnerji duše, s katerimi smo povezani in s katerimi smo na dušnem nivoju sklenili dogovor, da se v tem življenju srečamo. Z nekaterimi smo se že večkrat. Moja prva srednješolska ljubezen, ki je trajala 3 leta je bilo eno takšnih partnerstev. Res sva bila zaljubljena (saj veste mlada ljubezen in to ;)) in ko sem pred kakšnim letom srečala njegovega očeta mi je rekel, da mu še do danes ni jasno, zakaj sva se razšla.


Zgodba v ozadju je karmična. Ko sem raziskovala druge inkarnacije, sem ugotovila, da sva bila res velikokrat skupaj. In nikoli srečna. Vedno je bil odnos, ko je bilo prisotno nasilje ali zapuščenost, zloraba in celo umori. V eni od inkarnacij v temnem srednjem veku je bil on plemič, jaz kmečka deklina, ki pa se mu ni želela predati in iz užaljenosti me je obtožil, da sem čarovnica. Še danes vidim tisti pogled poln sovraštva in privoščljivosti ter zadoščenja, ko so me nedolžno peljali na grmado. Enkrat je bil mornar in se z ene od poti ni vrnil. Vsak dan sem ga hodila čakat na obalo, dokler nisem od hrepenenja zbolela in umrla. V eni od inkarnacij je bil barbar, ki je pobil mojo družino in me odpeljal kot sužnjo, s katero je zelo grdo ravnal, jaz pa sem se zaljubila vanj (Stockholmski sindrom). Na koncu me je zavrgel in ubil.


Ko sem svoje vodnike vprašala, kaj je namen vsega tega in zakaj se sedaj, ko sva bila končno skupaj v lepem zveza ni nadaljevala, so mi dejali, da sta se najini duši odločili, da izkusita, kaj vse NI ljubezen. A je vseeno moj dušni partner.


Eden od.


Vsaka duša sodeluje in je sodelovala z veliko drugimi dušami. Podrobno je to opisano v knjigah dr. Michaela Newtona.


Tisto, kar me je pred nekaj leti presenetilo je bilo, ko so mi moji vodniki razkrili, da se karmični odnosi zaključujejo in nastajajo nove dušne pogodbe. Glede na zrelost in razvoj posameznika. Ker se osebna rast in duhovno prebujenje dogajata tako hitro, ni več potrebno predelovati starih vzorcev. Nastajajo novi. Ker v duhovnem svetu čas ne obstaja, se lahko sproti prilagajajo dogovori, ki jih sklepajo naše duše.


Vedno se dve duši srečata, da bi druga drugi pomagali nekaj spoznati, izkusiti in ozavestiti.


Včasih to traja eno leto, drugič en teden. Odvisno od tega, koliko je naša osebnost pripravljena ozavestiti, koliko je še pričakovanj in iluzij, kakšna so prepričanja o tem, kako bi odnosi morali izgledati, kakšen bi partner moral biti.


Naša osebnost, naš ego si želi nekaj, naša duša za svoje izkustvo potrebuje nekaj drugega. Šele, ko ego popusti, se lahko zgodi dušna povezanost. In ta potrebuje pripravljenost na rast skozi ranljivost in pogum ostati odprtega srca, pretočnega za ljubezen. Šele takrat lahko vidimo skozi naše lastne iluzije ter si dovolimo, da se razpoke zacelijo z močjo ljubezni. Ko se prenehamo upirati senčnim delom sebe in se sprejmemo v celoti, lahko tudi partnerja sprejmemo v celoti. Prepoznamo se kot sopotniki na poti izkušanja življenja in ljubezni. Ko prevzamemo odgovornost zase in svoje razpoke, se lahko prepustimo velikemu Mojstru, da nas zapolni z zlatom in ponovno postanemo celostna posoda.

Zato ni pomembno ali ste srečali karmičnega, dušnega ali duhovnega partnerja. Srečali ste tisto dušo oziroma osebo, ki vam lahko najbolje pomaga na vaši poti. In obratno.

Veliko bolj pomembno kot kaj si želite je tisto, kar potrebujete, da postanete najBoljša verzja sebe. Vaš partnerski odnos je prav zato lahko najboljši seminar, tečaj in delavnica hkrati, ki vam pomaga pri tem. Od vašega ega in trme pa je odvisno, kako hitro boste lekcijo osvojili in s kakšnimi vibracijami boste odnos ustvarjali. Konec koncev so odnosi naša ogledala. Vidimo lahko samo tisto, kar je.

 

V odnosih se zrcali vaš lasten odnos do sebe. Ko izboljšate odnos do sebe, izboljšate odnose z drugimi. Če ste se znašli na točki, kjer nimate več idej, ko ste že preizkusili vse ali pa bi enostavno želeli svoje odnose še izboljšati, si poglejte POT K SEBI >>


Če vam je zapis všeč, sitsnite srček spodaj desno <3 Hvala!

353 views0 comments
bottom of page