top of page

Dobro jutro angelska DNK!

V vsaki celici vašega telesa obstaja zapis vseh inkarnacij, ki jih je vaša duša opravila na planetu Zemlja. Vsi pretekli in prihodnji potenciali so zapisani v strukturi vašega energijskega polja in čakajo na našo pozornost ter prebujenje. Ključ do teh informacij nosite v sebi in vaša duša čaka, da odkrijete resnico tega kdo ste.


Ko so po koncu srednje šole v moje življenje vstopili angeli, se mi ni niti sanjalo, da me bo duhovno potovanje na katerega so me popeljali, pripeljalo do nečesa tako bazičnega kot je človeški DNK.

Duhovnost dobi konkretno obliko šele, ko jo povežemo z našim fizičnim bivanjem, kajti namen našega življenja v tem času je ozavestiti in prizemljiti lastno večdimenzionalnost.

In to je obvezna sestavina osebnostne ali duhovne rasti, osebne evolucije ali kakorkoli že želite to poimenovati. Da je pravi čas za potovanje v lastno večdimenzionalnost veste, ko pričnete iskati rešitve za težave v življenju na področju financ, partnerstva, zdravja. Ko v sebi čutite nemir, praznino ali zmedenost in vas notranji impulz “frcne” v iskanje odgovorov.


Ljudje nismo samo fizična bitja pa če si še tako prizadevamo razmišljati linearno in verjeti le v to, kar lahko primemo z rokami, vidimo z očmi, izračunamo, dokažemo z eksperimenti ipd. Takoj, ko v igro vstopijo čustva, občutki in nelogični prebliski imenovani intuicija (oz. zgolj in samo naključja za tiste, ki vztrajajo pri znanstvenem pristopu), se nekje znotraj porodi tiha misel, notranji občutek, da obstaja še nekaj več česar ne razumemo (vsaj ne še). In tako kot je imel Galileo težave z Inkvizicijo, ker je izrazil bogokletno trditev, da Zemlja ni središče vesolja in da obstaja možnost, da niti ni ravna plošča, se danes oklepamo stare znanosti, ki trdi, da česar ne moremo izmeriti in stehtati, to ne obstaja.


Tako so znanstveniki odkrili in razvozlali DNK, ugotovili, da je 3% te verige vezano na proizvodnjo beljakovin in s tem fizično oblikovanje organov, tkiv in celic, ki sestavljajo naše fizično telo, vse ostalo pa je nek ostanek evolucije, ki ne služi ničemur in je t.i. "junk DNK".

Kaj smo res tako slepi in gluhi, da Naravi pri vsej njeni inteligentnosti pripisujemo, da je ustvarila nekaj, kjer 97% aminokislin v dvojni vijačnici ne služi ničemur?

V času mojega potovanja skozi duhovna znanja, sem se vrnila nazaj k fizični biologiji in obnovila najbolj osnovno znanje povezano z DNK. In prav tako kot je naše fizično telo le ena dimenzija (oziroma obstaja v 3D), je tudi fizična DNK le 3D izraz mnogo obširnejšega večdimenzionalnega informacijskega sistema. S preostalimi dimenzijami, se odpre tudi popolnoma drug pogled na 97% speče DNK. Ta pa je večdimenzionalna, saj se fizični dimenziji pridruži še 11 nefizičnih dimenzij, ki oblikujejo naše svetlobno telo in omogočajo naši duši, da se uteleša na Zemlji.


Že slišim vaša vprašanja! Manca, kako bo to rešilo moje težave v odnosih? Manca, kaj to pomeni za moje finančno stanje? Kakšno vezo ima DNK z mojimi strahovi? Kaj imajo s tem angeli in energija?

DNK je večdimenzionalna zato omogoča,

  • da se povežete z Višjim jazom in osebnimi akaškimi zapisi vseh življenj, ki ste jih živeli na Zemlji,

  • da sprožite samozdravilne sposobnosti in

  • komunicirate s celicami vašega telesa.


Znotraj celične strukture nosite orodja, ki vam pomagajo do lastnega mojstrstva!

V naši genetiki so vse duhovne skrivnosti in navodila, kako se povezati z modrostjo Višjega jaza, kako izražati angelske kvalitete, se povezati z božanskim znotraj naše vibracije, kreativnostjo duše in Enostjo iz katere izhajamo. Raziskovanje dimenzij DNK postane študij lastne zgodovine, sedanjosti in potencialov prihodnosti.

  • Predstavljajte si, da v svojih zapisih preberete informacije vseh tistih življenj, kjer je vaša duša že uspešno rešila težave v odnosih.

  • Predstavljajte si, da vam Višji jaz pokaže tiste izkušnje, kjer ste živeli v finančnem obilju in vam pomaga, da se spomnite, kako ste takrat razmišljali.

  • Zamislite si, da se aktivira tisti del vaše DNK, ki z ljubeznijo raztopi strahove.


Zavest je sinhronizirana energija, ki ima svojo lastno strukturo.


Njena struktura je kvantne narave in nima logičnih pravil. Je kompleksna, ima svojo pot, osebnost in zmožnost komuniciranja. In je vezana na DNK posameznika. Ljudje, ki so odprti duhovnemu svetu imajo aktivne 20-30% celotne zavesti, zavest duše pa se prične v celoti integrirati šele pri 88%. Aktiviranje in povezovanje preko zavesti DNK predstavlja evolucijo človeka kot svetlobnega bitja. In kot svetlobno bitje smo del angelskega kraljestva. Zato nam tukaj angelska bitja znajo svetovati in nam pomagajo integrirati te informacije na celični nivo.


3% vidne DNK kompleksna naprava, ostalih 97% pa navodila, kako s to napravo upravljati.

Naša telesa so narejena za popolno regeneracijo toda, ker ne znamo prebrati navodil, se naše celice delijo nepopolno. V naši DNK so spravljeni zapisi vseh inkarnacij, ki jih je naša duša izkusila na Zemlji, pa smo pozabili, kako te zapise brati in zato ponavljamo in se na novo učimo, kar že znamo. Naše telo zna pozdraviti vsako bolezen, toda ne znamo mu dati navodil za zdravljenje.


Bi se želeli naučiti komunicirati s svojo lastno DNK strukturo?

Bi želeli dati navodila svoji DNK naj ponovno postane bolj kvantna in večdimenzionalna?


Ta članek je šele uvod k aktivaciji, ki jo zvajam 3x letno. Na zimski in poletni solsticij ter 8. avgusta, ko se odpre portal 8-8 t.i. Levja vrata in se Zemlja poravna z galaktičnim soncem.


V interaktivni vizualizaciji izkoristimo močne energije teh portalov, ki omogočajo aktivacijo lastne večdimenzionalnosti, nato po posameznih nivojih spoznate svoje kvantno DNK polje. Zdravljenje še nikoli ni prišlo od zunaj, od drugih, vedno sodeluje tudi vaša zavest, vaša lastna inteligenca, vaša lastna angelska narava. Predstavljajte si svobodo in neomejene možnosti, ko se sami naučite komunicirati in dajati svojemu telesu, svojim čustvom in mislim navodila za zdravljenje.


Posledice DNK aktivacije čutite v vsakdanjem življenju v tednih po aktivaciji, ko vaša energetska struktura spreminja elektromagnetno polje in vibracijo, ki jo oddajate. Ker se svet okoli vas odziva na vašo vibracijo, spremembe vidite, ko pritegnete v svoje življenje nove, drugačne okoliščine, ljudi in izkušnje. (Če seveda znate opazovati.)


Se vam zgornji tekst zdi kompliciran in nerazumljiv? To je zato, ker še nimate te izkušnje. Ko boste imeli poleg informacij še svojo lastno izkušnjo, boste vse to vedeli s svojim celotnim bitjem. To vam lahko garantiram ;)


113 views0 comments

Comments


bottom of page