top of page

Dobro jutro angelska DNK!

V vsaki celici vašega telesa obstaja zapis vseh inkarnacij, ki jih je vaša duša opravila na planetu Zemlja. Vsi pretekli in prihodnji potenciali so zapisani v strukturi vašega energijskega polja in čakajo na našo pozornost ter prebujenje. Ključ do teh informacij nosite v sebi in vaša duša čaka, da odkrijete resnico tega kdo ste.


Ko so po koncu srednje šole v moje življenje vstopili angeli, se mi ni niti sanjalo, da me bo duhovno potovanje na katerega so me popeljali, pripeljalo do nečesa tako bazičnega kot je človeški DNK.

Duhovnost dobi konkretno obliko šele, ko jo povežemo z našim fizičnim bivanjem, kajti namen našega življenja v tem času je ozavestiti in prizemljiti lastno večdimenzionalnost.

In to je obvezna sestavina osebnostne ali duhovne rasti, osebne evolucije ali kakorkoli že želite to poimenovati. Da je pravi čas za potovanje v lastno večdimenzionalnost veste, ko pričnete iskati rešitve za težave v življenju na področju financ, partnerstva, zdravja. Ko v sebi čutite nemir, praznino ali zmedenost in vas notranji impulz “frcne” v iskanje odgovorov.


Ljudje nismo samo fizična bitja pa če si še tako prizadevamo razmišljati linearno in verjeti le v to, kar lahko primemo z rokami, vidimo z očmi, izračunamo, dokažemo z eksperimenti ipd. Takoj, ko v igro vstopijo čustva, občutki in nelogični prebliski imenovani intuicija (oz. zgolj in samo naključja za tiste, ki vztrajajo pri znanstvenem pristopu), se nekje znotraj porodi tiha misel, notranji občutek, da obstaja še nekaj več česar ne razumemo (vsaj ne še). In tako kot je imel Galileo težave z Inkvizicijo, ker je izrazil bogokletno trditev, da Zemlja ni središče vesolja in da obstaja možnost, da niti ni ravna plošča, se danes oklepamo stare znanosti, ki trdi, da česar ne moremo izmeriti in stehtati, to ne obstaja.


Tako so znanstveniki odkrili in razvozlali DNK, ugotovili, da je 3% te verige vezano na proizvodnjo beljakovin in s tem fizično oblikovanje organov, tkiv in celic, ki sestavljajo naše fizično telo, vse ostalo pa je nek ostanek evolucije, ki ne služi ničemur in je t.i. "junk DNK".

Kaj smo res tako slepi in gluhi, da Naravi pri vsej njeni inteligentnosti pripisujemo, da je ustvarila nekaj, kjer 97% aminokislin v dvojni vijačnici ne služi ničemur?

V času mojega potovanja skozi duhovna znanja, sem se vrnila nazaj k fizični biologiji in obnovila najbolj osnovno znanje povezano z DNK. In prav tako kot je naše fizično telo le ena dimenzija (oziroma obstaja v 3D), je tudi fizična DNK le 3D izraz mnogo obširnejšega večdimenzionalnega informacijskega sistema. S preostalimi dimenzijami, se odpre tudi popolnoma drug pogled na 97% speče DNK. Ta pa je večdimenzionalna, saj se fizični dimenziji pridruži še 11 nefizičnih dimenzij, ki oblikujejo naše svetlobno telo in omogočajo naši duši, da se uteleša na Zemlji.