top of page

3 stopnje do globin tvoje ženstvenosti

Ko se ženska zave, da nekaj ni v redu, je to začetek večletnega procesa. V povprečju traja 3 leta, da ženska dejansko nekaj tudi spremeni. Če si seveda že prej ne poišče podpore. Obstajajo tri stopnje oz. stopnice po katerih pride do spremembe.



1 - Pogovor s prijateljicami


Prva faza je POGOVOR. Ko se ženska zave, da nekaj ni tako kot bi moglo biti, se najprej zateče k prijateljicam in tstim, s katerimi so si blizu. S pogovorom ženske šele slišijo svoje misli in tako odkrivajo svoj notranji svet: kaj čutijo in kaj si želijo. Tukaj najdejo vrzel med tem, kar si želijo in kje dejansko so. To jih počasi pripelje do druge faze, kjer začnejo iskati in zbirati informacije. To je branje knjig, člankov na internetu, sodelovanje v kakšni FB skupini. Obiščejo kakšno brezplačno predavanje, seminar ali delavnico, poiščejo bioterapevta, gredo k astrologinji, začnejo meditirati…


2 - Zbiranje informacij


Ob vsem tem prihajajo do spoznanja, da bo treba v življenju nekaj spremeniti, ampak tega jih je strah. Strah pred spremembo, jih ustavlja in sproža mehanizme samosabotaže. Na tej stopnji so še vedno ujete v moč navad. Navajene so razmišljati, čustvovati in delovati samo na običajen način, ki jih je v čustveno stisko tudi pripeljal. V teoriji sicer na tej stopnji vse vedo, ampak spraviti to v prakso pa je nekaj čisto drugega. In tisti prepad med dejanskim stanjem ter željami je še vedno tam. Enako globok in širok kot prej.


Sprememba se zgodi, ko je želja večja od strahu!

Ko je tako neudobno, da postane zares nevzdržno. Jaz pravim, da ko si do vratu v dreku je še vse v redu….


3 - Odločitev


Takrat pri ženski pride do odločitve. Ta odločitev pa običajno pride skupaj s spoznanjem, da potrebuje podporo, pomoč in vodstvo. Da potrebuje varen prostor v katerem se bo lahko soočila s svojimi globokimi in neprijetnimi čustvi, s svojimi sencami in strahovi. To je tretja faza, skozi katero mora ženska, ki želi narediti v svojem življenju pozitivne premike.


Pomoč in podpora lahko prideta v obliki neprijetnih situacij, ki jih enostavno MORAŠ rešiti.


Temu rečem pomoč Vesolja in ta ni najbolj prijetna, je pa zelo učinkovita in poskrbi, da do sprememb pride.


Druga bolj prijetna oblika pomoči pa je strokovna pomoč mentorja, coacha, nekoga, ki pozna svoje delo in te lahko varno vodi skozi turbulenco sprememb, ko spuščaš stare načine delovanja in v svoje življenje vpeljuješ nove.


Seveda ne gre čez noč, je pa mogoče v recimo… 5. tednih!


Toliko časa traja pot, ki te vodi v tvoje ženstvene globine. V tvojo notranjo modrost, kjer najdeš odgovore na svoje izzive. Nihče zunaj tebe namreč nima pravih odgovorov. Lahko ti jih le pomaga najti.


Jaz to naredim tako, da ti odprem prostor v katerem si dovoliš začutiti sebe. Kako? V bistvu ti lahko pomagam kar takoj sedaj…


Zapri oči in si predstavljaj, da se z notranjim pogledom spustiš v sredino svoje medenice. Tam si zamisli svetlo točko svetlobe. Naredi vdih v to točko in samo z namenom razširi to svetlobo. Dihaj vanjo. Z vsakim vdihom je svetlejša in močnejša. Položi svojo roko na področje svoje maternice in se vprašaj:


Ali je sedaj pravi čas, da aktiviram modrost svoje maternice?


Sem pripravljena da zaživim sebe kot Ženska?


Ali želim prečistiti stare zapise v svoji maternici, jo aktivirati in napolniti z novo svežo energijo?


Kako bi se počutila, če bi začutila, ozavestila in postavila svoj energetski prostor in postavila meje vsemu in vsem, kar ni zame?


Ali lahko tem občutkom in odgovorom zaupam?


Naredi globok vdih in izdih in z zavestjo še vedno v svoji medenici odpri oči.


Morda nisi dobila in začutila ničesar. Tudi to je ok. Včasih pridejo odgovori z malce zamude. Včasih pa je povezava same s seboj tako zelo prekinjena, da je potrebno dlje časa, da se ponovno vzpostavi


Če pa si začutila, kaj je bilo? Katera čustva so se sprožila?


Prijetna ali neprijetna?


Kam te vodijo? Kaj čutiš, da je zate prav?


Sedaj se bodo zelo hitro sprožili tvoji mentalni procesi, ki bodo začeli spodbijati odgovore znotraj tebe. Čemu boš sledila? Občutkom v tvojem trebuhu, kjer je center tvoje modrosti in kreativnosti ali mentalnim procesom, strahovom in izgovorom?


Izbira je vedno tvoja…


Če imaš željo, da bi bolje izrazila svojo ženstvenost in pri tem izžarevala notranjo moč, nežnost ter milino hkrati, imam tečaj zate.


Če želiš na prizemljen način, v telesu začutiti in okusiti pravo sebe, imam tečaj zate.


individualni tečaj Globine tvoje ženstvenosti je namenjen prav temu, da te nauči, kako biti v ženski energiji in pritegniti spoštovanje, notranji mir in čudovite odnose.


Namenjen je ženskam, ki želijo izboljšati kvaliteto svojega življenja, tako da vanj vnesejo več ženstvenosti, se notranje umirijo in se naučijo, kako ven iz nenehnega mentalnega čvekanja uma.


Čutiš, da si ena izmed njih?


Vsaka ženska je unikatna in avtentična v svoji energiji, zato je nemogoče napovedati, katere konkretne rezultate lahko ti pričakuješ po tem tečaju.


Odkriješ in utelesiš namreč svojo moč, svojo unikatnost in svojo esenco, ki jo v sebi morda na trenutke že čutiš, izražaš pa še ne.

Kaj čudovitega boš odkrila ti torej ne morem napovedati, ti pa to pomagam odkriti in izraziti v čustveno varnem okolju.


Kot udeleženki tečaja ti garantiram, da se bo zgodilo naslednje:


- notranje se boš umirila

- življenje bo veliko bolj lahkotno in lepše

- ljudje okoli tebe bodo opazili spremembo in se bolje počutili v tvoji družbi

- presenetilo te bo število komplimentov, ki jih boš pričela prejemati

- prepoznala boš razliko med tvojo energijo in energijo drugih ljudi, in se naučila reči NE

- začela boš uživati v svoji ženski koži

- ženska energija pomlajuje, tako da boš imela 10 let manj na obrazu


Rdeča nit tega individualnega tečaja je posebna meditacija v gibanju, ki te odpre tvoji kreativni moči, tvoji unikatnosti in lastni veličini. In tega ni mogoče izvajati drugače kot v živo. To ni on-line tečaj, ampak so tedenska srečanja dolga cca 1,5 ure.


Tečaj NI zgolj nabiranje novih informacij, ampak SKOZI LASTNI IZKUŠNJO dobiš občutke, uvide, vpoglede in tako ozavestiš svojo žensko esenco, svojo energijo, svojo intuicijo in sebe.

Pomagala ti bom, da najdeš način, kako izraziti svojo lastno avtentičnost na najbolj ženstven način in na koncu boš sama izbrala svojo nadaljnjo pot odkrivanja sebe in zaljubljanja v svojo veličino.



Morda se ti zdi to čudna zahteva in imaš trenutno resen namen, da si vzameš nekaj tednov časa in vstopiš v svojo najbolj ženstveno energijo…


Ampak poznam našo žensko psiho in vse programe samosabotaže, ki sledijo začetnemu navdušenju ter času, ki mine med odločitvijo ter dejansko izvedbo.


Tiste ženske, ki se zares pojavijo na delavnici imajo DOKAZANO rezultate v življenju, ne samo v mislih.


In zares ne želim, da se ti ta priložnost izmuzne.


Te še kaj zanima? Vprašaj. Ne razmišljaj brez dodatnih informacij. Vprašaj, pokliči me na 040 888 978 ali mi piši na info@manca.si


Če ti je zapis všeč, sitsni srček spodaj desno <3 Hvala!

92 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page