Klub 13

izobraževalno - podporni

klub za visoke vibracije

Mentorstvo in on-line izobraževanja  za odločne in predane duše na poti k sebi.

Spletna skupnost za duše s človeško izkušnjo na poti k sebi, ki imajo željo preskočiti na nov nivo in želijo varno okolje za svojo transformacijo.

 KLUB 13 v juniju 2020 ponovno odpira svoja vrata

mesečni VIP Klub 13

66€ x 12 = 792€

VIP letni Klub 13

792€ - 33% = 528€

PRIHRANITE 264€

mesečni Klub 13

33€ x 12 = 396€

letni Klub 13

396€ - 33% = 264€

PRIHRANITE 132€

Mesečna članarina vsebuje:

  • Vsak mesec 2 novi kanalizirani meditaciji (na polno luno in mlaj) in 1 webinar (13. v mesecu) + dostop do arhiva s trenutno več kot 30 meditacijami ter webinarji.

  • Vsak mesec nov 3-5 dnevni mini spletni tečaj ali izziv + vse, kar je že v arhivu, vključno s programom Čarobna vizionarka, ki je namenjen kreiranju vizije in manifestaciji.

  • E-priročnike in delovne liste iz preteklosti + nove, ki so v nastajanju.

  • Zaprta FB skupina, znotraj katere se sooblikujejo vsebine, se odvijajo vsi spletni dogodki v živo in s tem krepi ter ohranja visoka vibracija.

  • Možnost predstavitve vsake članice znotraj skupnosti – kdo je, kaj dela, kaj lahko ponudi drugim. Ko se med seboj spoznate in poznate na kakšni vibracije je katera, se je lažje odločiti tudi za nadaljnje sodelovanje.

  • Mesečne ugodnosti, ponudbe in nasveti glede uporabe in nabave cvetnih esenc ter drugih vibracijskih orodij v Lekarni za dušo ter centru Anima Soma.

 

VIP članarina

1x mesečno individualni osebni coaching z Manco

1x mesečno individualna mešanica esenc

Ob prijavi na letni Klub 13  in VIP letni Klub 13 imate na voljo 3 dni brezplačnega dostopa, da pregledate spletne vsebine in sprejmete odločitev za. Brezplačni dostop še ne vsebuje vključitve v zaprto FB skupino in (pri VIP varianti) osebnega coachinga. Letna članarina ponuja prihranek v primerjavi z mesečnim plačevanjem.

Zgodovina in namen Kluba 13

Klub 13 je bil prvič ustanovljen leta 2015, ko sem želela vsem tistim ženskam, ki so v tečajih, ki sem jih takrat izvajala, dosegle tisto stopnjo svojega razvoja, ko so mi potožile, da nimajo nikogar, s komer bi se lahko pogovarjale o vsem tistem, kar smo delale na tečajih, seminarjih in delavnicah. Zato sem z aktivnostmi Kluba 13 poskrbela, da smo se dobivale vsakega 13. v mesecu in si dovolile biti avtentične ženske. Vedno je bilo poskrbljeno tudi za vsebinski del.

Že takrat me je vodila ideja o skupnosti, povezovanju in medsebojni podpori znotraj varnega prostora. In mi dolgo časa ni dala miru. Nekje globoko v sebi sem čutila, da čas morda še ni pravi, da je še prekmalu, da nekaj manjka, zato me je v nekem trenutku Vesolje obrnilo drugam in Klub 13 je šel v mirovanje.

Svoje poslanstvo čutim že dolgo let in osebno mi JE POMEMBNO, da oseba, ki pride k meni naredi spremembo, da zares postane boljša verzija sebe, ko odide od mene in z veseljem dam toliko vsebine in pomoči, kot jo le zmore prenesti. Ta želja pomagati ljudem je moj drive.

Ker je jasno tudi, da duhovna in osebna rast zahtevata svoj čas in ustrezne pogoje, je potrebno najti pravo ravnovesje med tem, kar posameznik zmore in tem, kar želi. Nekateri potrebujejo dlje časa za spremembo, eni raje delajo sami, drugi potrebujejo več spodbude. Pomembno pa je, da vedo, kje se lahko kadarkoli priklopijo na visoke vibracije. Zato ponovno obujam k življenju Klub 13 toda malo drugače.

V preteklih letih se je nabralo ogromno vsebin: tako e-priročnikov kot seminarjev, webinarjev, meditacij in marsičesa, kar lahko pomaga na poti k sebi. Vse te vsebine želim ponuditi tistim, ki so pripravljeni, da naredijo svoj osebni preboj ter stopijo na pot, ki vodi k najBoljši verzniji sebe. Soustvarjanje znotraj skupnosti, povezovanje in deljenje izkušenj je pomemben vidik tega procesa in, če ob tem lahko ponudim še mentorstvo in vodstvo, je moje poslanstvo izpolnjeno.

Vsebine in prednosti članstva

Chakra-meditation.jpg

Čiščenje čaker

Vodena vizualizacija za čiščenje in aktivacijo čaker

Bathroom

Make this your own.

Add the content you want.

Webinar Pot k sebi 

Make this your own.

Add the content you want.

Vases

Make this your own.

Add the content you want.

Kitchenware

Make this your own.

Add the content you want.

Wallpaper

Make this your own.

Add the content you want.

No upcoming events at the moment
KONTAKT

Manca Razboršek s.p.

Vodovodna 99a

1000 Ljubljana

040 888 978

info@manca.si

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2019 by Manca Razboršek s.p., Life&Soul Coach