top of page

GLOBINE TVOJE ŽENSTVENOSTI

Prebujena ženska esenca

 

je senzualna, prizemljena in povezana s svojim virom moči.

 

Naokoli hodi polna samozaupanja in miline, ki jo izraža kot suverena boginja.

 

Ne išče moškega, da bi jo dopolnil, ker je že celostna.

 

Uteleša ljubezen in moškega ljubi  ter sprejema skozi njegove sloje osebnosti, ker ljubi in sprejema sama sebe.

 

Je svobodna, ker se zaveda, da ni on izvor ljubezni temveč, da je božansko njen vir.

 

Ne sramuje se svojega telesa, ljubi svoje obline, svoje prsi, objema svoj mehki trebuh in njen center je v središču medenice, svetem prostoru maternice.

 

Njeno telo je njen tempelj, posoda božanskega, ki ga mazili z oljem ter vodi v blaženost. Pozna svoj užitek in se ga ne boji.

 

Živi v svojem notranjem svetem prostoru maternice, tam je njeno središče, njeno notranje svetišče in orakelj.

 

Je globoko čuteča ženska, pozna svojo ranljivost in jo spreminja v moč in ljubezen.

 

Njena ranjena stran je njena zaupnica in s sočutjem objema tako svojo senco kot svojo svetlobo.

19.4.2019

ob 19h

AFP-centri.png
Zenska01.jpg

Kako blizu oz. daleč si temu opisu?

 

Se je ob branju morda v tebi zbudil sram, ker si tako daleč od tega opisa?

Ali pa si se izklopila, ker to pač nisi ti. Čeprav si globoko v sebi želiš živeti na tak način.

 

Draga ženska, ko sem se pred 10 leti podala na intenzivno pot odkrivanja sebe in svoje ženstvenosti, nisem imela pojma, kaj sploh iščem. Iskala sem odgovore na področju partnerstva in odkrila, da ne razumem dinamike moške in ženske energije v razmerjih. Zato me je pot vodila v raziskovanje tega, kdo sem kot ženska, kaj je moje, avtentično.

 

Leta 2013 sem začela voditi ženska srečanja, tečaje in delavnice, kjer sem s pomočjo pogumnih žensk odkrivala zakonitosti ženske energije. Na desetine žensk je šlo skozi te tečaje in doživele so spremembe, dobile vpoglede in predvsem našle sebe.

 

Po toliko letih sem ugotovila, da je ženska esenca vsake posameznice drugačna. Izraža se na svoj način. Toda, ko ženska nima podpornega okolja, se ta esenca ne more izraziti in ostane speči potencial. Zato ti želim ponuditi to podporno okolje. Varen prostor v katerem boš lahko doživela sebe in se izrazila. Takšna kot si ter bila v tem globoko sprejeta.

 

Vabim te, da prideš najprej na ženstveno degustacijo, kjer boš okusila energijo in okolje, ki ti bo na voljo tekom petih tednov tečaja, ko se boš enkrat zanj odločila.

 

Vabim te, da si dovoliš pokukati v energijo svoje maternice in aktiviraš svojo žensko esenco vsaj za en večer. Da v tem ne boš sama, ti ponujam možnost, da s seboj pripelješ še prijateljico! Da bosta lahko druga drugo podpirali v vsakdanjem življenju.

 

Predstavljaj si, si ti ta prebujena ženska iz uvoda. Predstavljaj si, da vse to vneseš v svoje življenje.

 

Močna, suverena, celostna, nežna, ženstvena na tebi avtentičen način.

 

Misliš, da to zate ni mogoče?

 

Povem ti, da je , samo nihče ti tega ni pokazal, nihče te ni naučil delati drugače.

 

Na ženstven način! Tak, ki je razumljiv tvojim občutkom in tvoji ženski esenci.

“Najbolj me je presenetila hitrost učinka iz. zavestna spremembe energij in kako hitro odreagira fizično telo, ko se zavestno odločim, da stopim v žensko ali moško energijo.”

“Današnje srečanje bi opisala kot uau, izjemno., veliko aha momentov, veliko napotkov... Delavnica je presegla vsa moja pričakovanja, zelo sem uživala, veliko sem pridobila.”

ŽENSKI VEČER: OKUSI SVOJO ŽENSTVENOST

Ženska energija (jin) na Zemlji se uravnoveša in to se dogaja skozi naša, ženska telesa. Ni nek koncept, ki se dogaja tam zunaj, ampak se dogaja znotraj tebe! Zato je pomembno, da se povežeš s svojim telesom, da ga ČUTIŠ, da občutiš energijo, ki se pretaka znotraj ter jo z namenom uporabiš za svoje dobro ter dobro vseh okoli tebe.

 

Na tej mini delavnici boš izvedela, kako jo čutiš in kako jo uporabiti, da ti prinese veselje, obilje, samozavest, jasnost, strast ter vse tisto, kar te zadovoljuje. Stranski učinki energetskih vaj so: umiritev misli, raztopitev strahov, izboljšanje vseh odnosov, sprejemanje obilja v svoje življenje in možnost, da vzljubiš ter sprejmeš samo sebe.

 
- nekaj teorije o ženski in moški energiji
- vaje za zaznavanje lastnega energetskega polja 
- vaje za vstop v energetski prostor maternice

Razkrila ti bom tudi, kako na 5 tedenskem tečaju te energije še naprej krepiš in neguješ ter, kako se spremeni tvoj odnos do sebe, ko si dovoliš pokazati svojo avtentičnost v ženskem krogu zaupanja ter sprejemanja.

“Zelo všeč mi je bilo postavljanje mej, meditacija za čiščenje maternice, energija skupine. Srečanje je bilo zame zelo poučno in enkratno.”

“Zanimivo mi je bilo, da se energije lahko premikajo, da se na realtivno enostaven način lahko čustveno umakneš iz dejanske situacije. Všeč mi je bilo čutiti, kako v meni delujeta ženska in moška energija ”

Manca

Razboršek

Life&Soul Coach

Moja želja in poslanstvo je popeljati ženske kot si ti na pot ljubezni do sebe. Ti ponuditi varen prostor, kjer lahko odpreš srce in počastiš svojo notranjo lepoto. Lepoto, ki jo skozi tebe zliva tvoja duša. Ja, delam s tvojo dušo, naučim te, kako komunicirati z njo. Kako jo izražati v vsakodnevnem življenju.

Sem življenjska in dušna svetovalka, mentorica ženskam na njihovi poti v avtentičnost, avtorica knjig Angelski svetilniki in Zdralvjenje čustev z močjo cvetnih esenc.

Od leta 2013 aktiviram ženske esence, ženskam pomagam odkriti moč njihovih maternic, vodim jih v njihovo avtentičnost in jim tako omogočim, da najdejo Sebe.

  • Facebook
  • Instagram
  • Black YouTube Icon

Organizator delavnice:

Manca Razboršek s.p.

Vodovodna 99a

1000 Ljubljana

info@manca.si

040 888 978

bottom of page