sob., 08. avg. | Anima Soma center

Portal 8-8 in aktivacija svetlobne DNK

Aktivirajte lastne speče potenciale. Naučite se komunicirati z zavestjo in dimenzijami DNK. Začutite svojo lastno večdimenzionalnost. Spoznajte svoj zvezdni izvor.
Registration is Closed
Portal 8-8 in aktivacija svetlobne DNK

Termin in lokacija

08. avg. 2020 10:00 – 18:00
Anima Soma center, Vodovodna cesta 99a, Ljubljana, Slovenia

O dogodku

Višja energetska telesa določajo strukturo nižjim in ko jih aktivirate, se prične REGENERACIJA FIZIČNEGA TELESA.

Vsako leto se v času svetlobnih portalov zgodijo energetski premiki, ki so jih starodavne civilizacije spremljale in sprejemale in so označevale prehod v nov cikel. Ker se poveča dotok svetlobnih fotonov iz galaktičnega sonca, se aktivirajo svetlobni deli naše DNK, ki predstavlja naše svetlobno telo in od koder naše fizično telo črpa informacije za svojo regeneracijo.

Kaj vam lahko prinese aktivacija angelske DNK?

 • Poudarek tokratne delavnice je na integraciji osebnosti in Višjega jaza ter dviga potencialov ter zavesti v 5D. Ustvarjamo NOVO DOBO!
 • Na preprost in razumljiv način bomo pogledali vlogo DNK v vašem svetlobnem telesuin spoznali posamezne dimenzije lastne svetlobne genetike

Pripnite se, čaka vas kvantni skok v vaš polni potencial! 

 • Aktivacije bomo izvedli ob podpori cvetnih esenc, energij Aura-Some ter tahionske tehnologije.
 • Učinki aktivacije se bodo sprožali še 2-3 mesece po aktivaciji in vas usklajevali z vašimi višjimi nivoji, zato je to aktivacija, ki vas bo spremljala še celo leto. 
 • Za aktivacijo ne morete biti prestari, premladi, premalo ali preveč izkušeni, ni pomembno katerega spola ste na zunaj in kako se počutite znotraj. Edini pogoj je, da ste pripravljeni prevzeti odgovornost in postati kreatorji lastnega življenja.

Pomen portala 8-8

V tem času se odprejo svetlobna vrata, skozi katera se zlije ogromna količina svetlobe, ki prinaša nove kode in informacije za aktiviranje vašega lastnega svetlobnega telesa, vašega mojstrstva in višjih frekvenc Ljubezni. 

 • Naučili se boste komunicirati z zavestjo in dimenzijami DNK. 
 • S pomočjo svetlobnih vodnikov boste aktivirali speče potenciale.  
 • V kanaliziranih vodenih meditacijah tekom delavnice bomo izkoristili energije, ki omogočajo aktivacijo lastne angelske narave skozi DNK in po posameznih nivojih spoznali svoje kvantno DNK polje. 
 • Spoznali boste vseh 12 svetlobnih nivojev lastne DNK, jih ozavestili in aktivirali.

Več o svetlobnem DNK, ki je vaša kozmična knjižnica pa v članku >> TUKAJ <<.

Ta aktivacija je V ŽIVO v Ljubljani. Posnetkov dogodka ni.

Kotizacija
Price
Quantity
Total
 • Kotizacija
  €133
  €133
  0
  €0
Total€0

Povej naprej

NAVODILA ZA PRIJAVO

 

Nekateri dogodki imajo možnost prijave s kuponom, drugi imajo možnost prijave še koga. Vsa navodila za prijavo pa v videu!

Se veselim najinega snidenja!

Manca