Upravljanje s čustvi

Ta stran  in e-priročnik, ki ga ponuja je za vas zanimiva, če

 • s težavo prepoznate svoja čustva in lahko v naslednjih 10 sekundah naštejete največ 5 čustev

 

 • imate kdaj izbruh jeze brez vidnega razloga

 • ste pogosto zmedeni, ker ne veste, kaj čutite

 • ko čutite močno čustvo, se vam zdi, da se vam bo zmešalo ali boste izgubili nadzor nad sabo

 • veliko razmišljate, si vrtite različne scenarije v glavi in se z ljudmi, ki so vas razjezili pogovarjate zgolj v svojih mislih

 • se počutite prazni in imate občutek, da vam v življenju nekaj manjka, čeprav imate navzven vse

Velika verjetnost je, da imate težave s svojimi čustvi, da jih slabo poznate in z njimi ne znate dobro upravljati. Tako so čustva tista, ki upravljajo z vami takrat, ko izbruhnejo.

Naj vam razkrijem skrivnost:

ČUSTVA SE JE MOGOČE NAUČITI UPRAVLJATI!

In nekaj prvih konkretnih korakov na tej poti prejmete v priročniku UPRAVLJANJE ČUSTEV.

Na 28 straneh e-priročnika najdete:

 • 5 vaj za ozaveščanje in soočanje s strahovi, ki so glavni razlog, da se čustvom izogibate

 • Seznam neprijetnih čustev, ki vam jih pomaga prepoznati pri vas samih, to pomeni, da jih tudi ozavestite in s tem lahko spreminjate

 • Seznam prijetnih čustev, da jih lahko začnete negovati in krepiti

 • Resnico o čustvih in njihovem namenu, ki vam bo odprla nov pogled na vaše čustveno življenje.

 • Namige za samopomoč s konkretnimi povezavami za akcijo.

 • POSEBNO PONUDBO, KI SO JO VAŠA ČUSTVA ČAKALA ŽE DOLGO! Če tukaj napišem, kaj to je, potem pokvarim presenečenje

Ker je priročnik zares konkreten in uporaben in zaradi mojega poslanstva, ki je pomagati ljudem kot ste vi ter vas podpreti na vaši poti v najBoljšo verzijo, sem prepričana, da boste navdušeni že, ko boste enkrat šli čez priročnik, naredili vse vaje in dojeli, kako velik napredek ste naredili že samo s tem!

Že v osnovni šoli sem imela čudno idejo, da bi bila rada učiteljica, samo da jaz ne bi učila otrok temveč odrasle! Takrat še nisem vedela, da obstaja andragogika in zato sem si mislila, da sem arogantna in prevzetna, ker mislim, da vem več kot odrasli.

 

Študij sociologije, smer kadrovski menedžment me je usmeril v strokovno delo z ljudmi in 10 let sem gradila kariero na področju upravljanja s človeškimi viri. Ko pa sem leta 2012 zapustila dobro plačano službo za nedoločen čas in se posvetila izključno alternativi… je moja duša vriskala od veselja … moj um pa je bil poln skrbi in strahov, vsakič, ko sem pogledala stanje na svojem tekočem računu.

Soočila sem se z globokimi strahovi, obupom, občutki zavrnjenosti in veliko jeze.

 

Ob podpori cvetnih esenc in izdelkov Aura-Some sem se »zrihtala« in se še dodatno posvetila izobraževanju ter preučevanju čustev. Veliko sem eksperimentirala na sebi, preizkušala kaj deluje pri strankah in se ob neštetih pogovorih o tem, kaj ljudi muči dodobra poglobila v svet čustev in njihovih vibracij.

 

V desetih letih sem spoznala zakonitosti delovanja čustev, cvetnih esenc ter drugih vibracij in vse skupaj pregledno in jasno zapisala v knjigi Zdravljenje čustev z močjo cvetnih esenc. Priročnik Čustveni menedžment je čudovit dodatek k temu delu.