Ta vodena vizualizacija je nastala v energijah poletnega solsticija in kresnega večera, zato v sebi nosi še posebej močne vibracije. Vizualizacijo lahko izvajate kolikokrat želite.

VODENA VIZUALIZACIJA ZA ČIŠČENJE IN AKTIVACIJO ČAKER

Hvala za vašo 30-minutno brezplačno meditacijo. Meditacija je name vplivala zelo sproščujoče, naredila sem jo ta teden 2 krat zapored, ker sem v prvič vmes malce zaspala. Sem jo danes spet poslušala in sem do konca ostala budna in zavestna s to meditacijo. Čakre so mi poznane, že dlje časa prakticiram meditacijo, vendar se mi do zdaj še nikoli ni posrečilo, da bi čisto umirila svoj um. Sicer, vaja dela mojstra :) Meditacija mi je res super, tako da jo bom še kdaj poslušala, res me je umirila, sprostila in mi dala energijo za nov dan.

Sanja

Moja izkušnja z meditacijo je bila sproščujoča in mi je pomagala da sem prekinila tok slabih misli. Popolnoma sem se prepustila, um je sledil tvojemu glasu. Hvala za to doživetje je čudovita in res nekaj posebnega...

Suzana

Ful fajn bilo, vmes sem videla moškega, brez obraza, ki je v roki držal kozarec v njem je bila modra tekočina, ter šopek roza vrtnic, na koncu zadnjih par minut me je odnesel spanec, ker sem delala to meditacijo pozno zvečer. Drugače, pa meditacije za čakre so mi znane, in jih najraje delam, in to so skoraj edine meditacije, ki jih res delam. In ta je bila res svetovna. Hvala za vas trud in vso vloženo energijo. 

Blanka

Hvala za lepo meditacijo. V celoti sem ji sledila ( čeprav me pogosto odnese ) in uživala. Tako sem bila noter, da sem hitro popotovanje skoraj obžalovala. Kar dlje bi  ostala na posameznih mestih: pravzaprav povsod - med rožami, kamni, vodi,...Še večkrat jo bom poslušala. 

Romana

Poznam čakre in sem se že udeležila vodene meditacije po čakrah. Tista je bila vodena od korenske čakre navzgor. Mi je bila tvoja bolj všeč. Tudi zato, ker "vsebuje" vodo, saj je voda (in predvsem morje) nekaj, kar me sprosti in navda z energijo. Me je vmes malo odneslo, ampak ne veliko :) Res prijetna meditacija za vzpostavitev boljše energijske pretočnosti. HVALA.

Marjana

Pozdravljena Manca!
Vodeno potovanje skozi čakre, me je navdušilo. Slišala sem že za čakre. Skozi to potovanje sem se počutila sproščeno in doživljala kot bi bila tam v rajskem vrtu polno barvanih rož. Celo barve sem med meditacijo opazila. Vizualizirala sem si vse tisto kar sem občutila. Vesela sem, da obstajajo esence za čiščenje čaker. Poizkusila sem že grlno esenco in sem se počutila super. Velik rezultat. Zelo sem ti hvaležna da sem te spoznala. Vse kar sem že poizkusila mi je pokazalo super rezultate.

Vida

Zdravo Manca. Danes sem poslušal tvojo meditacijo. Tak je bilo. Na začetku mi je šla na živce, tako nerazumljivo mi je bilo na začetku. Mogoče sem imel tudi preglasno zvočnike. Potem pa mi je postajalo všeč. V bistvu me je odneslo, niti ne vem kaj se je dogajalo, dvakrat me je nekaj streslo. Na trenutke sem bil prisoten in sem slišal. Cenim tvoj trud. Hvala tebi in vsem ljudem ki pomagajo. Samo tako naprej!

Darko

Osebno sem rabila nekaj dni da sem se sploh podala na to potovanje, ker vem da je pri meni moje doživljanje zelo intenzivno. In res je tudi bilo. Imam nekaj izkušenj z zdravljenjem starih vzorcev, prepričanj, ... zato mi je bilo vseeno malo lažje. Vendar še vedno zelo barvito in zelo doživeto. Ker sem na križišču in se odločam kam in kako naprej, mi je to bilo v zelo veliko pomoč. Predvsem v smislu, da naj si zaupam in da imam vodnike, ki me podpirajo.  Me še vedno čaka veliko dela na sebi in mojih strahovih, vendar je to ena krasna meditacija za pomoč. Zelo fluidna in konkretna z vizualizacijo, kar mi je bilo zelo v pomoč. 
Hvala za to krasno potovanje vase. Vem da je tukaj veliko dela vloženega in sem hvaležna da nam ga predajaš.

Andreja

 

Vpišite email in preusmerjeni boste na meditacijo

Manca Razboršek

Tvoja vodnica na poti skozi čakre

Manca ti pokaže pot k tebi, v tvojo lastno avtentičnost. Opremi te s tehnikami in orodji, da po njej stopaš lahkotno ter samozavestno. Organizira delavnice, predavanja in programe za individualno delo.

 

Je ustanoviteljica Avtentične Yin Akademije, avtorica dveh knjig, direktorica Lekarne za dušo in soustanoviteljica Anima Soma butičnega centra za dušo in telo.