top of page

POGLED Z VIŠJE PERSPEKTIVE

Angelski riding

 z Manco Razboršek, certificirano angelsko terapevtko in avtorico knjige Angelski svetilniki, ki je prva slovenska v celoti kanalizirana angelska knjiga. 

Angelski riding prinaša odgovore angelskega vodstva na vaša konkretna vprašanja. Odgovori vam prinesejo usmeritev, pogled na situacijo z višje perspektive.

 

Angelski riding je namenjen tistim, ki želite usmeritev, potrditev svojega notranjega vodstva, je vaš kažipot, kadar se znajdete na razpotju.

 

Angelski vpogled vam pomaga, da prevzamete odgovornost za svoje življenje in stopite na pot, ki vas vodi v vaše najvišje dobro ter tako razrešite situacije v katerih ste se znašli.

Angelski pogled v situacije, v katerih se nahajate, je pogled s širše in višje perspektive. Angeli in vaše duhovno vodstvo vam na ljubeč način nastavijo zrcalo, v katerem prepoznate svoj pravi jaz in uvidite, kaj se vam pravzaprav dogaja.

 

Sporočilo, ki ga prejmete

  • vas navdihne in navda z novim upanjem na poti po kateri hodite ali želite nanjo stopiti,

  • prinese vam jasnost glede tega, kar potrebujete vedeti, da se lahko premaknete naprej, z večjo samozavestjo.

61B1014web.jpg

Manca Razboršek

Z angeli je začela komunicirati ob koncu srednje šole, ko je nezavedno sledila njihovim vabilom ter znakom, ki so ji prihajali na pot. Leta 2008 je uspešno pridobila certifikat svetovno znane angelske terapevtke Doreen Virtue za naziv Angel Therapy Practitioner. 

Opravila je na stotine angelskih ridingov ter kanaliziranj, ki jih je kasneje zbrala v knjigi Angelski svetilniki, ki je tako prva v celoti kanalizirana knjiga z angelskega sveta slovenske avtorice.

3 leta je imela na svojem YouTube kanalu tedenske energetske napovedi imenovane Angelski navdihi, kjer je angelske vpoglede za kolektivno energijo predajala v javnost. 

Angeli so jo vodili vedno bolj v smeri razrešitve vzrokov in zato je angelske terapije počasi zamenjal coaching, ki deluje globlje in na bolj zemeljski ravni. Pri svojem delu še vedno prejema usmeritve in duhovno vodstvo angelskega sveta ter pomaga ljudem, da prevzamejo odgovornost in svojo moč v svoje roke. 

Angelske energije so pri njenem delu tako vedno prisotne, a prav čiste angelske ridinge Manca opravlja le še ob posebnih priložnostih.

Angelski riding

+ DARILO

Z Manco in svojimi angeli se lahko srečate v živo ali on-line!

Redna cena ridingov (ko so bili še samostojno) je bila 75€

PREDNOVOLETNA CENA za angelski riding = 44€

 

Na voljo je omejeno število terminov

v decembru 2019

knjiga Angelski svetilniki

Angelski svetilniki so v celoti kanalizirana sporočila, ki so nastala na prošnjo tistih, ki so potrebovali nežno pomoč in podporo svojega duhovnega vodstva. Vsebujejo vse nasvete, opomnike in navodila, ki jih iščeš na svojem popotovanju skozi to življenje.

Naj prej se odličite ali želite priti v živo ali se boste povezali on-line. Ko kliknete modri gumb SEE TIMES, vam odpre proste termine za vsak dan posebej. Izberete prosti termin, vpišete podatke in rezervacija je narejena.

Kaj so povedale bralke...

Imela sem občutek, kot da so poglavja napisana ravno za mene, za mojo trenutno situacijo. In res se me je dotaknila vsa ljubezen, ki se jo da čutiti med besedami. Resnično bi se rada vsem vam zahvalila za tako čudovito knjigico, polno ljubezni, nežnosti in topline. Hkrati je zelo življenjska in je lahko v resnično oporo. Hvala za prečudovit izdelek in hvala ker ste, hvala angeli, ker bedite nad nami.

— Manneira, Ljubljana

bottom of page